Gözüme çok cazip geldi.
Normalde en üsttekini sipariş vermeyi düşünüyordum ancak cumaya kadar beklemeyi düşündüm. Özellikle İncehesap için ve alttakini görünce fikrim biraz değişti, 2 bin lira eklemeye değer mi? Bir de 18 bin olanın üstüne bir şey ekleyemem. PSU'suna falan kötü denmiş, yine de alınır mı? O paraya?
18.000TL'ye sistem toplayıp Apacer RAM ve Gamepower PSU kullanmak nedir Allah aşkına. Kim yaptı bu sistemi? Evet, GameBooster, Frisby gibi markalar kadar kötü değiller ancak bu bütçede daha kaliteli markalar kullanılabilirdi.
Kötü değiller direkt berbatlar hocam, GamePower da aynı bunlarla. Bu tür markaların güç kaynakları uzun süre kullanılmamalı. Bu arada Apacer marka ürünler dediğiniz kadar kötü değil hatta iyi diye biliyorum.
18.000TL'ye sistem toplayıp Apacer RAM ve Gamepower PSU kullanmak nedir Allah aşkına. Kim yaptı bu sistemi? Evet, GameBooster, Frisby gibi markalar kadar kötü değiller ancak bu bütçede daha kaliteli markalar kullanılabilirdi.
Alttakinden kastınız hangisi hocam? Sizin attığınız 6700XT'li sistemden bahsediyorsanız 2K veya 4K monitör ile kullanılması şartıyla gayet güzel sistem, alınabilir. Bütçeyi arttırabiliyorsanız @spukka hocamın attığı sistem de gayet güzel.
Alttakinden kastınız hangisi hocam? Sizin attığınız 6700XT'li sistemden bahsediyorsanız 2K veya 4K monitör ile kullanılması şartıyla gayet güzel sistem, alınabilir. Bütçeyi arttırabiliyorsanız @spukka hocamın attığı sistem de gayet güzel.