Ultıma-Dual 3060 Ti sistem nasıl?

arjinn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi gerek fiyat gerekse özellikleri bakımından uygun buldum. Ve diğerlerine göre ucuz olduğunu görünce içime ister istemez kurt düştü :)

Ekran kartı sorun yaratır mı ya da markası kaliteli mi?
İşlemci 5600X olarak değiştireceğim.
PSU'da bir değişiklik yapmama gerek var mı?
SSD markasını değiştirmeli miyim?
Ve rica ediyorum anakartlardan iyi anlayan biri anakartta bir değişiklik yapmalı mıyım yazabilir mi? Bu konudan iyi anlayan biri anakartta öneride bulunsun çünkü anakart bilgim çok çok zayıf.

Arkadaşlar bu sistemi gerek fiyat gerekse özellikleri bakımından uygun buldum. Ve diğerlerine göre ucuz olduğunu görünce içime ister istemez kurt düştü :)

Ve rica ediyorum anakartlardan iyi anlayan biri anakartta bir değişiklik yapmalı mıyım yazabilir mi? Bu konudan iyi anlayan biri anakartta öneride bulunsun çünkü anakart bilgim çok çok zayıf.
Bu fiyata daha iyisini bulur burdakiler, bekleyin biraz isterseniz.

Ekran kartı sıkıntı çıkarmaz Asus'un ününü çoğu teknopat bilir. DUAL modeli de ısınmayan bir model.
İşlemciyi neden 5600X yapıyorsunuz? Bana göre boşa para israfı. 5600'ü overclockla, al sana 5600X.
PSU kötü değil bir sıkıntı çıkarmaz zaten gaming.gen.tr kaliteli ürünleri birleştirip de satıyor.
SSD adata yani XPG olarak tanımlayabiliriz fena değil.
Anakartı B550 yapabilirsiniz aradaki farkları pci 4.0 slotu dışında pek bir fark yok. İleride çok daha güçlü işlemciler takarsanız işinize yarayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı