Ultimate Alliance 0xc00000142 hatası

Yılan Serdar

Centipat

Bunu sadece bu oyunda değil çoğu oyunumda yaşıyorum. ProcMon raporuna da baktım hepsinin gerekli DLL dosyalarını sizin veritabanınızdan yüklüyorum ama bu oyunda da olduğu gibi hata değişip 0xc000142'ye dönüşüyor. (Ve bir de burada msvcP110.DLL bulunamadı diyor ama ben onu veritabanından yükledim bu neden oluyor?)

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll ve C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyalarını silin ve aşağıdaki paketileri yükleyip deneyin.

Microsoft Visual C++ 2010
Visual C++ Redistributable Visual Studio 2013
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015
Microsoft .NET Framework 4.5

Çözülmezse diğer hata için ise;

C:\Windows\System32\d3d11.dll ve C:\Windows\SysWOW64\d3d11.dll dosyalarını silin, aşağıdaki aracı yükleyin.

Sonuç alamaz iseniz tekrar rapor paylaşın.

C:\Windows\System32\MSVCP110.dll ve C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyalarını silin ve aşağıdaki paketileri yükleyip deneyin.

Microsoft Visual C++ 2010
Visual C++ Redistributable Visual Studio 2013
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015
Microsoft .NET Framework 4.5

Çözülmezse diğer hata için ise;

C:\Windows\System32\d3d11.dll ve C:\Windows\SysWOW64\d3d11.dll dosyalarını silin, aşağıdaki aracı yükleyin.

Sonuç alamaz iseniz tekrar rapor paylaşın.
d3d11dll dosyasını silmeye çalıştığımda webhelper adlı uygulama çalışıyor diyor.yukarıda dediğinizi yaptım ama oyun şu anda msvcp110.dll bulunamadı hatası veriyor
Bu da Raporum.
d3d11dll dosyasını silmeye çalıştığımda webhelper adlı uygulama çalışıyor diyor.yukarıda dediğinizi yaptım ama oyun şu anda msvcp110.dll bulunamadı hatası veriyor
Bu da Raporum.
kimse bakmayacak mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı