Sürprizbozan Ultimate Custom Night ana karakteri Wlliam Afton ise neden springtrap var?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schmtzz

Hectopat
Daha fazla  
UCN ana karakterinin William Afton olduğunu biliyoruz. Eğer William Afton, Springtrap ise UCN'de Springtrap nasıl var olabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
UCN'de ana karakter veya bir hikaye yok, Five Nights at Freddy's karakterlerini içeren bir sandbox oyunu.

Benim bildiğim kadarıyla UCN nin bir sonu ve amacı yok ve william aftonun gördüğü kabus ve halüsinasyonlardan ibaret. Yani bu durumda kendisini görmeside çok sıradışı olmaz.

Şimdi baktım oyun non-canodn olarak geçiyor. Tam olarak hikayeyle bağlantısı yok.
Evet non-canon olduğunu düşününce mantıklı geliyor.

Benim bildiğim kadarıyla UCNnin bir sonu ve amacı yok ve william aftonun gördüğü kabus ve halüsinasyonlardan ibaret. Yani bu durumda kendisini görmeside çok sıra dışı olmaz.

Evet hem toy animatronikler de var toy animatronikler 2.oyunda pizzacı yanınca harap oluyordu.
Ayrıca Purple Guy'ın diğer formları da var burntrap gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…