UCN springtrap'in yani william aftonun kabusu yani hayali bir oyun değilmi?UCN ana karakterinin William Afton olduğunu biliyoruz. Eğer William Afton, Springtrap ise UCN'de Springtrap nasıl var olabiliyor?
Şimdi baktım oyun non-canon olarak geçiyor. Tam olarak hikayeyle bağlantısı yok.UCN ana karakterinin William Afton olduğunu biliyoruz. Eğer William Afton, Springtrap ise UCN'de Springtrap nasıl var olabiliyor?
Oyundan wiliam afton defalarca kabus görüyor. Kabuslardan kurtulmak için kendini bir çipe aktarıp kaçtığı söyleniyor.UCN ana karakterinin William Afton olduğunu biliyoruz. Eğer William Afton, Springtrap ise UCN'de Springtrap nasıl var olabiliyor?
Evet non-canon olduğunu düşününce mantıklı geliyor.Şimdi baktım oyun non-canodn olarak geçiyor. Tam olarak hikayeyle bağlantısı yok.
Benim bildiğim kadarıyla UCNnin bir sonu ve amacı yok ve william aftonun gördüğü kabus ve halüsinasyonlardan ibaret. Yani bu durumda kendisini görmeside çok sıra dışı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.