Xbox Ultimate Game Pass'te neler var?

fahoistan

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır düşünüyorum EA Play Pro mu almalıyım yoksa Game Pass mi diye. Game Pass alırsam PC ıle Ultimate arasındaki farklar nedir? Ve sizce hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC ile Ultimate arasinda kutuphane olarak pek fark yok. Ama ultimate alirsaniz buluttan oynayabiliyorsunuz, konsol icin game pass paketi veriyor hemde oyunlar icin DLC olsun, YT Premium olsun bunun gibi seyler veriyor.

PC ile Ultimate arasinda kutuphane olarak pek fark yok. Ama Ultimate alirsaniz buluttan oynayabiliyorsunuz, konsol icin Game Pass paketi veriyor hem de oyunlar icin DLC olsun, YT premium olsun bunun gibi seyler veriyor.

Yanı GTA vb. oyunlar yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle diyeyim ben geçen yıl xbox aldığımda pc gamepassi bırakıp gamepass ultimate’e geçmiştim, geçen yıl pc gamepass içerisinde ea play vardı yani fifa battlefield need for speed gibi oyunları oynayabiliyordun, ama konsolda gamepass ultimate alman gerekiyordu o kütüphaneye ulaşmak için, ayrıca gamepass ultimate alırsan hem konsol hem pcde kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…