GeForce NOW Ultimate için 4K monitör şart mı?

kevkeb

Decapat
Daha fazla  
GeForce NOW'a yeni gelen Ultimate paketini satın alsak 4K monitör şartmı yoksa satın aldığımız için her yerde çalışır mı?

GeForce NOW'a yeni gelen Ultimate paketini satın alsak 4K monitör şartmı yoksa satın aldığımız için her yerde çalışır mı?

Hocam 4K'ya kadar görüntü aktarabiliyor 4K monitör şart değil GeForce NOW ayarlarından monitörün tarafından maksimum desteklenen çözünürlüğü seçebilirsin.

Şart değil, ekranınız 1080 ise 1080 üzerini açmanızı tavsiye etmem sadece. Ben açtığımda kasıyordu. Şartlık bir durum yok içiniz rahat olsun arkadaşın da dediği gibi.

Şart değil, ekranınız 1080 ise 1080 üzerini açmanızı tavsiye etmem sadece. Ben açtığımda kasıyordu. Şartlık bir durum yok içiniz rahat olsun arkadaşın da dediği gibi.

Yani ben şimdi şey duydum Türkiye'ye kötü ekran kartları veriyor bunda yurt dışına verdiklerini veriyorlar işte bunu alsammı yoksa yine o Türkiye'ye verdiklerinimi alsam onda kararsız kaldım ben.

Yani ben şimdi şey duydum Türkiye'ye kötü ekran kartları veriyor bunda yurt dışına verdiklerini veriyorlar işte bunu alsammı yoksa yine o Türkiye'ye verdiklerinimi alsam onda kararsız kaldım ben.
4080 vermeleri kesinlikle şart. Vermeme ihtimalleri olamaz ki olursa zaten direkt bildirirsin. Ayrıca alacaksan buraya inceleme konusu açabilirsen güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…