GeForce NOW'a yeni gelen Ultimate paketini satın alsak 4K monitör şartmı yoksa satın aldığımız için her yerde çalışır mı?
Şart değil, ekranınız 1080 ise 1080 üzerini açmanızı tavsiye etmem sadece. Ben açtığımda kasıyordu. Şartlık bir durum yok içiniz rahat olsun arkadaşın da dediği gibi.
4K serverları aktif oldu mu acaba?
4080 vermeleri kesinlikle şart. Vermeme ihtimalleri olamaz ki olursa zaten direkt bildirirsin. Ayrıca alacaksan buraya inceleme konusu açabilirsen güzel olur.Yani ben şimdi şey duydum Türkiye'ye kötü ekran kartları veriyor bunda yurt dışına verdiklerini veriyorlar işte bunu alsammı yoksa yine o Türkiye'ye verdiklerinimi alsam onda kararsız kaldım ben.
Sence 4080 HDD'nin önüne geçebilir mi?4080 vermeleri kesinlikle şart. Vermeme ihtimalleri olamaz ki olursa zaten direkt bildirirsin. Ayrıca alacaksan buraya inceleme konusu açabilirsen güzel olur.
Bunu bilmek için inceleme lazım, hdd olursa çok gülünç zaten priority'deki gibi.Sence 4080 HDD'nin önüne geçebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.