GeForce NOW Ultimate sürüm neden pahalı?

ismail_reis17

Femtopat
Daha fazla  
GeForce NOW kullanıyorum, çok da memnunum ama tek sorunu sen NVIDIA'sın ayıp değil mi bu yaptığın? Bu yoğunluluğun sebebi şudur (yabancı ülkelerin ucuza paket alması, ucuza satılan GeForce NOW hesapları) sorunlar bunlar.

Üstelik ben Ultimate kullanıyorum para vermişim o kadar çok bir beklentim yok FPS açısından. Genelde Witcher 3, ETS 2, police Simulator, offline tarzı takılıyorum ama şunları görünce bir VPN açıp Amerika serverindeki ücretsiz hesaplardan oyun oynayasım geliyor.

Dosya Ekleri

• şuna bak-min.PNG
    şuna bak-min.PNG
    488,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW kullanıyorum, çok da memnunum ama tek sorunu sen NVIDIA'sın ayıp değil mi bu yaptığın? Bu yoğunluluğun sebebi şudur (yabancı ülkelerin ucuza paket alması, ucuza satılan GeForce NOW hesapları) sorunlar bunlar.

Üstelik ben Ultimate kullanıyorum para vermişim o kadar çok bir beklentim yok FPS açısından. Genelde Witcher 3, ETS 2, police Simulator, offline tarzı takılıyorum ama şunları görünce bir VPN açıp Amerika serverindeki ücretsiz hesaplardan oyun oynayasım geliyor.
Türkcell'in ayıbıda dersek iyi olur. Türkiye de ki sunuculardan sorumlu isim, NVIDIA'nın Türkcell ile anlaşması ve kontrol etmemeside hata olsada en başta Türkcell'in suçu tüm rezillikler.

Başlığı moderatör değiştirdi galiba bu arada haklısınız.

Ben bir konu açınca bir şey oluyor ya kapatıyorlar ya da uyarı veriyorlar bende anlamadım Türkçe kurallarına uygun şekilde yazıyorum başlığı sevmediler şimdi 😂

Turkcell'in ayıbıda dersek iyi olur. Türkiye de ki sunuculardan sorumlu isim, NVIDIA'nın Turkcell ile anlaşması ve kontrol etmemeside hata olsa da en başta Turkcell'in suçu tüm rezillikler.

Değerli yorumun için teşekkür ederim bu ülkemizde bulunan iletişim örgütü yüzünden olan bir durum yabancı ülkelerde yüksek internet hızı alâ bilirken kendi ülkemizde bizi rezil ediyorlar.

Son düzenleme:
EU sunucudan şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Türkiye'de normal paketler zaten başlı başına rezalet fakat 4080'li Ultimate paket hakkında kullanmadığım için bir şey demem yanlış olur. Denemeden bilemem ama bu Türkcell'in ayıbı maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı