Ultimate üyeliğim var ama Live Gold ayrıcalıklarını kullanamıyorum

Hocam bu olay ya profil ile alakalı ya da üyelik aktif gözükmüyor.

Aşağıya iki tane fotoğraf atacağım. Birinde Game Pass Ultimate var diğerinde yok. Aktif gözüküyor şuan bende.

Profillerinizi bir kontrol edin. Daha sonra konsolu yeniden başlatın. Çözüm olmuyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20230621_171149_595.jpg
    240,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20230621_171136_616.jpg
    260,2 KB · Görüntüleme: 35

Ben şimdi müşteri destek hattını aradım sadece Live Gold aboneliği varsa oluyormuş sende Live Gold mu var sadece söyleyebilir misiniz?

Ben şimdi müşteri destek hattını aradım sadece Live Gold aboneliği varsa oluyormuş sende Live Gold mu var sadece söyleyebilir misiniz?
Başka bir hesap açmam ona live Gold almam felan lazımmış

Başka bir hesap açmam ona live Gold almam felan lazımmış
İşim vardı kusura bakma geç cevap veriyorum. Nasıl sadece Live Gold alman gerekiyor? Benim hesabımda Ultimate. Ayrı bir Live Gold üyeliğim yok.

İşim vardı kusura bakma. Nasıl sadece Live Gold alman gerekiyor. Benim hesabımda Ultimate. Ayrı bir Live Gold üyeliğim yok.

Estağfurullah öyle dedi bende başka yolu yok mu indirimli almamın dedim farklı bir hesap açım ona Live Gold alıp yapabilirsiniz dedi.

Estağfurullah öyle dedi bende başka yolu yok mu indirimli almamın dedim farklı bir hesap açım ona Live Gold alıp yapabilirsiniz dedi.
Şimdi bidaha ararım

Şimdi bidaha ararım
Hocam şuan Ultimate sayfasından bakıyorum ve Live Gold paketin içinde gözüküyor.

Ana hesabınızla Live Gold sayfasına geldiğinizde ne seçenekler mevcut?

Dosya Ekleri

• IMG_20230621_175519_916.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 34
Hocam şu an Ultimate sayfasından bakıyorum ve Live Gold paketin içinde gözüküyor.

Bende öyle dedim dahil değil mi paketin içine dedim dahil dedi. Seni de yoruyorum kusura bakma.

Hocam şu an Ultimate sayfasından bakıyorum ve Live Gold paketin içinde gözüküyor.

Ana hesabınızla Live Gold sayfasına geldiğinizde ne seçenekler mevcut?

Yemeğimi şimdi bitirip bakıyorum.

Bende öyle dedim dahil değil mi paketin içine dedim dahil dedi. Seni de yoruyorum kusura bakma.
Estağfurullah hocam.

Şuan aboneliğimin bulunduğu hesaptan Live Gold sayfasına girdiğimde satın alma seçeneği çıkmıyor. Dahil değilse nasıl satın alamıyorum?

Sizde de bu sayfa böyle mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230621_175844_900.jpg
    319,8 KB · Görüntüleme: 25
Estağfurullah hocam.

Şu an aboneliğimin bulunduğu hesaptan Live Gold sayfasına girdiğimde satın alma seçeneği çıkmıyor. Dahil değilse nasıl satın alamıyorum?

Sizde de bu sayfa böyle mi?

Aynısı.

Bir şey farkettim

Aynısı.

Bir şey farkettim.

Aynısı.

Bir şey fark ettim.

EA Play ve konsol Game Pass alındı olarak gözükürken Live Gold öyle değil ayrıca ben 12 ay Live Gold bir ay Ultimate aldım.

Aynısı.

Bir şey fark ettim.

EA Play ve konsol Game Pass alındı olarak gözükürken Live Gold öyle değil ayrıca ben 12 ay Live Gold bir ay Ultimate aldım.

Sende de öyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…