Ultimate üyeliğim var ama Live Gold ayrıcalıklarını kullanamıyorum

Aynısı.

Bir şey farkettim

EA Play ve konsol Game Pass alındı olarak gözükürken Live Gold öyle değil ayrıca ben 12 ay Live Gold bir ay Ultimate aldım.

Sende de öyleymiş.
Ben de 3 yıllık abonelik var fakat yöntem aynı. Müşteri hizmetlerine bunu belirtin hocam. Sistemde hata var bence.

Ben de 3 yıllık abonelik var fakat yöntem aynı. Müşteri hizmetlerine bunu belirtin hocam. Sistemde hata var bence.

Arıyorum şimdi.

Ya aradım kapalıyız dedi mecbur yarın arayacağım benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim yarın arayınca ben yazarım.

Arıyorum şimdi.

Ya aradım kapalıyız dedi mecbur yarın arayacağım benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim yarın arayınca ben yazarım.

Aradım yapacak bir şey yok dedi Microsoft foruma yazdım birisi cevap verdi buradan oyunları satın alabilirsin diye ama satın almaya girince site Almanca oluyor ve euro ile ödeme istiyor.

Son düzenleme:
Kontrol ettim öyleydi.

Games with Gold bölümünde oyunu satın almam gerekiyordu bedava değildi.

Adam bir daha yazdı TR linkinini gönderdi buradan dene dedi bu sefer de çok değişik bir dil çıktı.

Peki hocam Live Gold aboneliğini diğer avantajlarından yararlanabiliyor musunuz? Online oynama, aylık oyunları alma vs. gibi.

Yani BF 2042 FIFA 23 oynayabiliyorum ama oyunları alamıyorum.

Adam bir daha yazdı TR linkinini gönderdi buradan dene dedi bu sefer de çok değişik bir dil çıktı.

Yani BF 2042 FIFA 23 oynayabiliyorum ama oyunları alamıyorum.
İlk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Normalde Live Gold aboneliğiniz olmasa oyunları da oynayamamanız lazım. Aboneliğin sadece bir kısmı işler halde. Buna ancak müşteri hizmetleri yardımcı olur. Başlarından savma gibi bir hakları yok. Aldığınız aboneliğin avantajlarına erişemiyorsunuz çünkü.

İlk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Normalde Live Gold aboneliğiniz olmasa oyunları da oynayamamanız lazım. Aboneliğin sadece bir kısmı işler halde. Buna ancak müşteri hizmetleri yardımcı olur. Başlarından savma gibi bir hakları yok. Aldığınız aboneliğin avantajlarına erişemiyorsunuz çünkü.

Zaten 8 9 kere aradım 3 kez cevap verdiler hepside aynı adam.

En kötü ihtimal başka hesaba Live Gold alacağım oyunları satın alacağım sonra iptal edilen aboneliği Microsoft toplulukta açtığım konun linki Redirecting

Hesabınızı konsoldan kaldırıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi?

Bu olmazsa Reddit üzerinde birisi sorunu böyle çözmüş.

"Aynı sorunu yaşadım, Canlı sohbetle iletişime geçtim ve bu benim için düzeltti"

"Canlı destek ile iletişime geçtim ve profilimi silmemi istediler. Oradan, ayarlar> sistem> depolama> yerel kaydedilmiş oyunları temizle seçeneğine gidin. Yeniden başlatmanın ardından profilinizi yeniden yükleyin ve yerel verilerinizi yeniden senkronize eder."

Hesabınızı konsoldan kaldırıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi?

Bu olmazsa Reddit üzerinde birisi sorunu böyle çözmüş.

"Aynı sorunu yaşadım, canlı sohbetle iletişime geçtim ve bu benim için düzeltti"

Evet denedim telefondanda denedim olmadı.

Bir daha deneyeyim.

Bir daha deneyeyim.

350 GB oyun siliniyor herhalde.

Bir daha deneyeyim.

350 GB oyun siliniyor herhalde.

Silinmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı