methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #41 Rafa_2552 dedi: İncelemelirine baktım Aerox 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, imkan varken kotusunu almak istiyorsan bize neden sordun anlamadim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rafa_2552 dedi: İncelemelirine baktım Aerox 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, imkan varken kotusunu almak istiyorsan bize neden sordun anlamadim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #42 Rafa_2552 dedi: İncelemelirine baktım Aerox 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun fakat ''çok fazla'' bütçeyle ben olsam G Pro X Superlight veya Model O Wireless alırdım.
Rafa_2552 dedi: İncelemelirine baktım Aerox 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun fakat ''çok fazla'' bütçeyle ben olsam G Pro X Superlight veya Model O Wireless alırdım.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #43 Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG Chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar.
Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG Chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #44 Chitose dedi: https://www.hepsiburada.com/everest-sm-g62-usb-siyah-isiklandirmali-oyuncu-mouse-pm-HB000008KXBG Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş oyuncu faresi istiyor bu farenin sensörü aşırı kalitesiz.
Chitose dedi: https://www.hepsiburada.com/everest-sm-g62-usb-siyah-isiklandirmali-oyuncu-mouse-pm-HB000008KXBG Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş oyuncu faresi istiyor bu farenin sensörü aşırı kalitesiz.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #45 Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... Fazla ağırsa DPI arttırırım.
Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... Fazla ağırsa DPI arttırırım.
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #46 Chitose dedi: https://www.hepsiburada.com/everest-sm-g62-usb-siyah-isiklandirmali-oyuncu-mouse-pm-HB000008KXBG Genişletmek için tıkla... Hocam o aşırı hafif arkadaşımda da var.
Chitose dedi: https://www.hepsiburada.com/everest-sm-g62-usb-siyah-isiklandirmali-oyuncu-mouse-pm-HB000008KXBG Genişletmek için tıkla... Hocam o aşırı hafif arkadaşımda da var.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #47 Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG Chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... Rafa_2552 dedi: Fazla ağırsa DPI arttırırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ? Ben daha ugrasmiyorum, ne istiyorsaniz onu alin. Butcesi varken iyi almak yerine kotu aliyor cocuk, saka gibi. Hayirli olsun.
Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG Chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... Rafa_2552 dedi: Fazla ağırsa DPI arttırırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ? Ben daha ugrasmiyorum, ne istiyorsaniz onu alin. Butcesi varken iyi almak yerine kotu aliyor cocuk, saka gibi. Hayirli olsun.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #48 Herkes dağılsın konu kapandı, karar verdim almayacağım hafif mouse bayağı kötü imiş ROG Chakram Core alacağım ağırsa DPI arttırırım. Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... ROG Chakram Core'un normalden tek farklı kablolu olması.
Herkes dağılsın konu kapandı, karar verdim almayacağım hafif mouse bayağı kötü imiş ROG Chakram Core alacağım ağırsa DPI arttırırım. Rafa_2552 dedi: Ay ağır olsun ya ne zormuş hafif seçmek ROG chakram Core alacağım ağır ama NVIDIA Reflex monitör çıktığında işime yarar. Genişletmek için tıkla... ROG Chakram Core'un normalden tek farklı kablolu olması.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #49 Rafa_2552 dedi: Herkes dağılsın konu kapandı, karar verdim almayacağım hafif mouse bayağı kötü imiş ROG chakram Core alacağım ağırsa DPI arttırırım. ROG chakram Core'un normalden tek farklı kablolu olması. Genişletmek için tıkla... Almayacaksan niye hafif mouse konusu açıyorsun?
Rafa_2552 dedi: Herkes dağılsın konu kapandı, karar verdim almayacağım hafif mouse bayağı kötü imiş ROG chakram Core alacağım ağırsa DPI arttırırım. ROG chakram Core'un normalden tek farklı kablolu olması. Genişletmek için tıkla... Almayacaksan niye hafif mouse konusu açıyorsun?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #50 Ve bayağı iyi. NVIDIA Reflex uzun süre çıkmazsa G502 de alabilirim. yungcarti dedi: Almayacaksan niye hafif mouse konusu açıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çünkü hafif mouseların kötü olduğunu bilmiyordum. G502 değil G502 Hero.
Ve bayağı iyi. NVIDIA Reflex uzun süre çıkmazsa G502 de alabilirim. yungcarti dedi: Almayacaksan niye hafif mouse konusu açıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çünkü hafif mouseların kötü olduğunu bilmiyordum. G502 değil G502 Hero.