Ultra Sessiz Klavye ve Fare

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Özellikle akşam geç saatlerde kullanabileceğim oldukça sessiz klavye ve Fare arıyorum. 1. Önceliğim sessizlik olup kalitesi düşük olan markalara TR garantili olması koşuluyla açığım.
Bütçe sınırı koymadım. 2. El veya yurtdışı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız arkadaşım tıklama sesine pek dayanamıyor işyerinde. Ona aşağıdaki Logitech M330 mouse aldık. İstersen aban fareye tıklamak için hiç ses çıkarmıyor ve yumuşak. Hatta insanı kızdırıyor niye ses gelmiyor diye o kadar yani:)

Kız arkadaşım tıklama sesine pek dayanamıyor işyerinde. Ona aşağıdaki Logitech M330 mouse aldık. İstersen aban fareye tıklamak için hiç ses çıkarmıyor ve yumuşak. Hatta insanı kızdırıyor niye ses gelmiyor diye o kadar yani:)

Ah kalbim... Bundan birkaç ay önce M330 almıştım. Tesadüf eseri kargoda kayboldu. Para iadesi + o günün koşullarında artan fiyattan dolayı fiyat farkını bile aldım. Sonra '' cidden bu bana gerekli mi? '' diyerek M171 almıştım 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Bu fareyi bir mağazada denemiştim merak edip. Adına bakmamıştım. Ses gelmeyince bozuk falan zannettim, abimle bakınca anladık ki özelliği buymuş. Alışma sürecinde biraz afallamana neden olabilir ama harika bir şey :D Ergonomik tasarımı sayesinde çok rahat da bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı