Ultrakill Türkçe yama

Blasthof

Decapat
Daha fazla  
Ultrakill oynarken hikayeye odaklananlar fakat inglizcesi yetmeyenler için bunu veriyorum bunun için size ilk baş bepinex gerekiyor bepinex indirmek için Google'a bepinex GitHub yazabilirsiniz veya bu yazıya tıklayabilirsiniz.

Ardından diğer bir indireceğimiz şey ultrakull onu indirmek için tekrar githuba ultrakull yazabilirsiniz ardından 1.3 sürümünü indirin. Veya isterseniz bu yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İkisini de indirdikten sonra ultrakill dosyamızın içine gidiyoruz ve bepinexin dosyasının içindekilerin hepsini ultrakillin içine koyuyoruz eğer dosyaları değiştir derse kabul edin ardından oyunu 1 kere ana menüye geldiğimizde oyundan çıkabiliriz.

Ondan sonra tekrar ultrakillimizin dosyasını açıyoruz ve bepinexin içinde plugins dosyasına tıklıyoruz ardından içine ultrakullun içindeki plugins kısmının içindekilerini atıyoruz. Ardından oyunu 1 kere çalıştırıyoruz ve ayarlara giriyoruz ayarlarda sol altta languages kısmı olacak oraya tıklıyoruz ve Online languages tıklıyoruz ona tıkladıktan sonra Türkçe seçiyoruz Türkçe seçince altta the language "Türkçe" has been selected dediğinde oyundan çıkıyoruz ve tekrar giriyoruz oyuna girdiğimiz zaman oyunun Türkçe olması gerekiyor.

Neden bepinex? Bepinex ultrakill kullanırken mod yüklememize olanak sağlayan bir programdır.
Ultrakull güvenli mi? Evet 100% güvenli güvenli olduğundan şüpheniz varsa araştırabilirsiniz ben kullanıyorum ve memnunum.
Oyun içinden fotoğraflar:

Techno3.png

Techno2.png

Techno.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı