ULTRANET 16Mbps İnternet hızımı tam olarak nasıl kullanırım ?

• Konuyu başlatan UKMan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.891
U

UKMan

Ziyaretçi
Merhaba,
ULTRANET 16Mbps (TTNET) kullanıyorum, fakat hız testi yaptığımda sonuç sürekli 13.10Mbps'dan yukarı çıkmıyor. Ne yapmam gerek bu durumda ? Telefon kablolarını modemi vb yeniledim sonuç yine böyle.

Başlıksız-2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
ULTRANET 16Mbps(TTNET) kullanıyorum, fakat hız testi yaptığımda sonuç sürekli 13.10Mbps'dan yukarı çıkmıyor. Ne yapmam gerek bu durumda ? Telefon kablolarını modemi vb yeniledim sonuç yine böyle.
Eki Görüntüle 22195
TTNet sunucularına uzak olmanız ile ilgili olabilir.

Hat zayıflaması yüksek. Bunun da ikini nedeni vardır:
  • Santrale uzaksın
  • Santral çok eski
Oturduğum semtte ben de bir zamanlar 3 Mbit ile bağlanıyordum. Kutular değişti ve hızım 25 Mbit oldu.

15 yıldır aynı kutu kullanılıyor sanırım, santrale yaklaşık 850m uzaktayım. Kutuyu yenileme gibi bir şansım var mı ?

Tam hız kullanmak için kablolu kullanmalısınız ve başka hiç bir aygıt interneti kullanmamalı.

Direk kablo ile bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemin ederim santral evin bahçesinde neredeyse yani o kadar yakın 8mbps internet en fazla 1,5mbps ve santrali daha bu ay değiştirdiler. Sonuç: Ttnet anlatılmaz yaşanmamasıda tavsiye edilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı