7600X islemci ile Thermalright Assassin peerless SE sogutucu, Sapphire 7800XT GPU, Patriot Viper Venom DDR5 RAM (16 GB X 2), Samsung EVO 990 1 TB SSD, MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi (Micro-ATX boyutunda), ASUS Prime AP201 Micro-ATX kasa, MSI MAG A650bn 80 Plus Bronze PSU, 4 tane de fan (Arctic P12 var, en sessiz ve en guclu fanlardan biri. Fiyati biraz pahali, 500 TL civari. Bundan 4 tane desek kabaca 2000-2500 TL civari.) Desek en fazla kabaca 55k ediyor. Tabii bir de bunun yaninda ben sahsen 5 yıldır Japonya'da yasadigim icin Türkiye'nin piyasasini yeterince iyi takip edememis olabilir, yani benim verdigim bu 55k fiyata belki de cok daha iyi bir sistem dizilebilir. Akakçe'den bakarak ben boyle dizebildim. Baska arkadaşlar da onerilerde bulunurlarsa onlara da goz atin derim. Hazir sistem kesinlikle almayin cunku butceniz kendiniz dizebilecek kadar yeterince var. Hazir sistemlerde kullanilan anakartlar "dandik" oluyor genelde. Ya overclock destegi ya da VRM sogutmasi kotu oluyor falan gibi yani.