Ultrawide vs çift ekran

Moonstar_ka

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler öncelikle. Bende şu an Samsung Odyssey G3 24" 1ms 165Hz düz ekran var, masamda da çok uyumlu duruyor, ne büyük ne küçük. Ama bir monitörlük daha yerim var masada. Monitör araştırırken MSI 34MAG345CQR monitöre rastladım. Kendisi 34 inç 1ms 180Hz WQHD Curved bir monitör. Bendeki monitörden bir tane daha alıp yan yana mı koysam yoksa bendekini satıp bunu mu alsam? İstiyorum ki bir yandan oyun oynarken bir yandan Discord veya Twitch vs açık olsun. Sizce ne yapmalıyım? Hani kavisli de olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
curved ultrawide ve çift ekran kullanıyorum oyunlarda genelde tekini kullanmıyorum yada farklı uygulamaları koyuyorum onun haricinde iş için çok kullanışlı oluyor mümkün olduğu ilk fırsatta 3. bir ilave ekran da alacağım.

Hocam bence çift monitörün hissiyatı daha iyi ultrawide a göre. En basitinden yan ekrana video atıp izlerken diğer ekranda oyun oynayabilirsiniz. Ultrawide da bu yapılabiliyor mu bilmiyorum eğer yapılıyorsa dahi güzel durmaz diye düşünüyorum çift ekran kadar.

Ben çift ekran derim hocam. Hem uw hem de çift ekran kullanıyorum çift ekranın rahatlığı bir başka.
Çift ekran daha iyi.
curved ultrawide ve çift ekran kullanıyorum oyunlarda genelde tekini kullanmıyorum yada farklı uygulamaları koyuyorum onun haricinde iş için çok kullanışlı oluyor mümkün olduğu ilk fırsatta 3. bir ilave ekran da alacağım.
Hocam bence çift monitörün hissiyatı daha iyi ultrawide a göre. En basitinden yan ekrana video atıp izlerken diğer ekranda oyun oynayabilirsiniz. Ultrawide da bu yapılabiliyor mu bilmiyorum eğer yapılıyorsa dahi güzel durmaz diye düşünüyorum çift ekran kadar.
Tamamdır teşekkür ederim. Muhtemelen 2 tane curved monitör alacağım gibi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı