Ulu Games güvenilir mi?

Laxcapter

Femtopat

Bu siteden VXE R1 almayı düşünüyorum. Siteyi ilk defa gördüm, güvenilir bir site mi? Bir de alırken bazı kampanyalar oluyormuş. Parolapara ve İyzico kampanyaları aynı anda kullanılabiliyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteden VXE R1 almayı düşünüyorum. Siteyi ilk defa gördüm, güvenilir bir site mi? Bir de alırken bazı kampanyalar oluyormuş. Parolapara ve İyzico kampanyaları aynı anda kullanılabiliyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

https://wraithesports.com/products/...5ed1adSrjZOjVbJWN2n1T0NQkEWC6ZL_InM2WC6teRBuR kendi sitesinden alsanıza hocam.

Arkadaşım 1 ay önce klavye aldı guveinilir sitedir.

Guvenilir ama bu fiyata alinmaz. Boyle bir canavar var:

Bunun tasarımı hoşuma gitmiyor o yüzden çok arada kaldım. Özellikler değer mi sizce?

Deger butcenin en iyisi. Tasarim olarak icinden grip tapeler cikiyor adam edersiniz onlarla.

IMG_20250411_224721.jpg IMG_20250411_224509.jpg IMG_20250411_224457.jpg

Kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekliyor dongle icinde geliyor kablosuz 8K Hz henuz deneysel yani stabil degil ki 8K Hz normaldede stabil degil henuz asla kullanmanizi onermem bilgisayara bile yuk bindirir. Yazilim olarak da direkt olarak butun mouseler arasinda en iyilerden rapoo. Köklü bir marka zaten. 800mAh bataryasi var ve 59 gram oldukca hafif hele hele bu batarya boyutuna gore pil omru uzun 2K Hz de kullanmanizi oneririm. Malzeme kalitesi oldukca iyi. Ozellikle VXE r1'den cok daha iyi. Kaplama ve malzeme kalitesi rezalet VXE R1 de. Mcu olarak da Realtek kullaniyor şu an piyasanin en iyi mcularindan birisi. VXE R1 beken kullaniyor. Ciddi anlamda kotu bir mcu Realtek'e göre.

Yaziliminin goruntusu bu sekilde basit, kullanisli, anlasilir ve tasarim olarak mukemmel.

1742569147163.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı