Oni Pençe ve Uranyum Sopa gelmiş.Çok iyi bir bıçak değil bence. O animasyonda bıçak istiyorsan uzaylı avcısı bekle derim. Veya marketine gelen bıçaklara göre öneri yapabilirim.
Beklemekte fayda var o zaman. Bence ikisi de alınacak bıçaklar değiller. Biraz bekleyin derim markete iyi düşünce ya da gece pazarına gelirse güzel bir bıçak alırsınız.Oni Pençe ve Uranyum Sopa gelmiş.
Gece pazarı ne zaman gelecek bilginiz var mıdır?Beklemekte fayda var o zaman. Bence ikisi de alınacak bıçaklar değiller. Biraz bekleyin derim markete iyi düşünce ya da gece pazarına gelirse güzel bir bıçak alırsınız.
Daha belli değil tarihi. Ama diğer gece pazarı gideli 1 aya yakın oldu galiba. Belki geçmiştir bile. Benim tahminim 1 aya kadar falan gelir.Gece pazarı ne zaman gelecek bilginiz var mıdır?
Hocam ben de seviyorum xenohunter'i ama bi düşünmedim değil bıçağı. Almışken güzel bir bıçak alalım yani.Daha belli değil tarihi. Ama diğer gece pazarı gideli 1 aya yakın oldu galiba. Belki geçmiştir bile. Benim tahminim 1 aya kadar falan gelir.
O paraya değmez bence fazla pahalı bıçak. Şahsen onu almak yerine üzerine biraz daha vp koyup R.E.S. bıçağını beklerdim. Şahsi tercih tabii.Kuronomi bıçak bekle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.