Uluslararası emlak dolandırıcılıgı

Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
315
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ailem emlak sektöründeler, bir web site üzerinden en başta mesaj attılar, normalde sitede kişinin numarasını görebiliyorsun, aramaya çalıstık öyle bir telefon yok, ardından verilen mail adresine mail attık nasıl yardımcı olabiliriz diye şu cevabı verdi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba hayatım,

Bugün nasılsınız ve aileniz, umarım her şey yolundadır? Sizden satın almak istediğim mülkünüzle ilgili e-postalarıma cevabınız için teşekkür ederim, mülkünüzün detaylarını okudum ve beğendim ve verdiğiniz bedel üzerinden ödemek istiyorum. Ancak bu ayın ortalarına sizin ülkenize gelmem mümkün olmayacak. Ama ayarlanabilirse, daha varmadan size ödeme yapabilirim. O zamana kadar bu mülkü benim için saklayabilir misin? Çok güvenilir ve güvenilir bir insan olduğunuz ve bu nedenle bana yardımcı olacağınıza dair büyük bir güvenle size dönüyorum.

Ülkemde Suriye'de devam eden huzursuzluk / savaş, DAİŞ terör örgütünün günlük yaşam saldırıları ve esad vahşeti nedeniyle ülkenize taşınacağım için bu mülke ihtiyacım olacak. Kocamı ve oğlumun kimyasal saldırısını çoktan kaybettim ve şu anda hayatım Esad'ın askeri ve IŞİD terör örgütünün elinde risk altında. Sonuç olarak, kimyasal saldırıda bulunan kocam, merhum kocam Mizrahi Muhammed'in topraklarında sakladığım 6.800.000,00 milyon € tutarını elimde bulundurduğumu size göstermek benim için önemli olacaktır. Kuveyt'in petrol kasabasında başarılı bir girişimci ve erken ölümünden önce özel olarak altın tozu ve külçeler üzerinde çalışıyordu. Ülkemde devam eden huzursuzluk Suriye'yi değiştiriyordu ve somut bir anlaşmaya vardığımızda parayı güvenli bir şekilde saklamanız için size göndereceğim ve çok yakında kendi ülkenizde buluşmaya gelene kadar lütfen bana yardım edin bunu başarmak ve ülkenizde yeni bir hayata başlamak için.

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'nin uyguladığı yaptırımları bilseniz de bilmeseniz de, burada Suriye'de herhangi bir yatırımı başarıyla taşımak ve hatta buradan dünyanın başka yerlerine para transfer etmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, büyük bir güvenle bana yatırım yapmam için bu parayı Amerika'dan alabileceğinizi umuyorum: Gerçek ve hayali olmayan birini bulmaya karar verdim ve bu yüzden buna gittim Kişinin gerçek ve hayali olmadığından emin olabileceğim güvenli bir site. Sanırım sana güvenebilir miyim? Desteğiniz için size toplam tutarın (6.800.000,00 €)% 10'unu vereceğim; Umarım teklifte adil olurum? Şu anda, bu para nihayet sizin bakımınızda olana kadar her türlü riski azaltmak için iletişim şeklim konusunda çok dikkatliyim. Şu an neredeyim, yalnızca e-posta göndermeme izin veren Kızıl Haç iletişim tesisleri aracılığıyla iletişim kurabiliyoruz ve şu anda arama yapamıyorum çünkü Bab Al Selam bölgesinde engellendiği ve Esad tarafından tahrip edildiği için ağ yok. hükümet.

Lütfen bana yardım etmekle ilgileniyorsanız, bu işlemi başarıyla gerçekleştirmemiz için ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları size vereceğim. Amerika'dan yardım malzemeleri getiren bir Kızıl Haç jetinin yardımıyla Suriye'den ülkenize para göndermenin iyi bir yolu var. Lütfen, yeni bir hayata başlamama yardım edebilirsin.

Bana yardım edersen sana hayatımı borçluyum. Hızlı cevabınızı bekliyorum, böylece sizden dinleme hakkında size daha fazla bilgi verebilirim. Lütfen benim için bir yer ayırtın ve karşılıklı yararlarımız ve yaşamlarımız için talebimi önceden değerlendirin.

Saygılarımla,
Bayan Qamar Zahra Muhammed
-----------------------------------------------------------------------------------------------
emlak ofisi : Eger para ile gelirseniz işlemleri yapabiliriz evi sizin için ayırabiliriz en yakın ne zaman gelebilirsiniz?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Benim sevgilim,

Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim, çok takdir ettiğim ülkenizdeki mülkü almama yardımcı olabilirsiniz. Açıkçası, sizinle bu işlemi yaparken kendimi çok daha rahat hissediyorum ve sizi temin ederim ki benimle bunu yaptığım için asla pişman olmayacaksınız. Kalbi kırık bir dulum ve başımı belaya sokacak bir şeye kendimi dahil edemiyorum, bu yüzden size dürüst ve bu işlemin tamamen yasal,% 100 yasal ve risksiz olduğunu söyleyeceğim. Kısa bir süre içinde ülkenize gelmem için desteğiniz için size ihtiyacım var. Para bir kutuda ve size diplomatik teslimatta teslim edilecek; çok güvenli, yasal ve% 100 risksiz.

Canım, sizin için mümkünse mülkün ekranını internetten kaldırmanızı rica ettiğim için, mülk ülkenizdeyken kaldığım bir yer olacak. Sizden mülkü satın almak için arazi kanununuzun / noterinizin gerektirdiği her şeyi yapmanın yanı sıra tüm prosedürleri takip etmeye istekli olduğumu anlamanızı isterim.

Tam adım Qamar Zahra Mohammed. Suriyeliyim. (Lot 12 Autostrade Mezzeh, Al_Hasakah Bölgesi Suriye). Kocamı ve oğlumun Suriye'deki huzursuzluğa ve şu anda tehlikede olan kimyasal saldırısını kaybettikten sonra, medyada da gördüğünüz gibi, Suriye'deki mevcut durum benim hayatım Esad'ın askeri ve IŞİD terörist grubunun elinde. Suriye'den Suriye'ye geçme arzum ve fonu Suriye savaş bölgesinden, bu büyük paranın yeteneğini anlayan güçlü bir güvenli ele geçirme zaman dilimi, sizinle iletişime geçmemin nedenidir, lütfen yeni bir hayata başlamama yardım edin senin ülkende.

Para bir kutuda ve size diplomatik teslimatta teslim edilecek, çok güvenli, yasal ve% 100 risksiz ve paranın size nasıl gönderileceğini basit bir şekilde açıklamak için kendime büyük bir iyilik yapacağım Şimdi olun! Bir Kızıl Haç yardım jetinin, bağışçılardan yardım / AIDS toplamak için Suriye'den Avrupa ve Amerika'ya sık sık uçtuğunu bilmenizi isterim. Bu görev (para) kendi bakanlıklarına kayıtlı olacak ve diplomatik nedenlerin olduğu her ülkede diplomatik dokunulmazlıkları ile yürütülecek ve oradan misyonu (fonları) alıcım olarak size tedarik edecek çünkü diplomatlar Amerika ve Asya'da diplomatik dokunulmazlık. Diplomatik dokunulmazlık, bu ve imtiyazlar yasası altında, ilgili lisans diplomat bağışıktır ve dokunulmazlığı onu ve her tür havaalanı veya yatılı için sevkıyatı (para) kapsar. Bu nedenle para diplomatik bagaja gidecek; % 100 yasal ve% 100 risksizdir.

Her şeyi, mülkünüzün maliyetini alan (fon) alır almaz, toplam paranın +% 10'unu desteğiniz için alabileceğiniz şekilde ayarladım ve geri kalanını benim için ödeyeceksiniz. ülkene gelmeye devam et.
İnşallah Kızıl Haç ile bitireceğim ve diplomat tüm anlaşmayı tamamlayacak ve size ne yapmanız gerektiğini bildireceğim.

Lütfen bana (1) gibi bilgilerinizi sağlayın. Teslimat için tam adınız ve adresiniz, (2). Teslimat sırasında kolay iletişim için özel telefon numaranız (3). Cinsiyetiniz ve yaşınız. (4) mesleğiniz,

Bu fona herhangi bir şey olmasını istemediğim için başka bir tarafı dahil etmeyeceğim için gizli kalacağınızı kabul ediyorum.

Lütfen tüm bilgileri kesinlikle gizli tutun.

Yakında senden duymak için bekliyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ardından ufak bir araştırmaya girdim ve gördüm ki bu adamlar dolandırıcı. Donanım haber üzerinden bir konuyu okudum, eger sohbete devam ederseniz size sahte fotograflar ve belgeler yollayıp parayı kargo ile size yolladıgını idda ediyor, tabii iş burda kopuyor, sizden de kargo ücreti için 4000 dolar istiyor :) Aman dikkat dolandırılmayın.
 

Geri
Yukarı