Uluslararası tır şoförü olunur mu?

SethianEmir

Femtopat
Daha fazla  
18 yaşındayım, şu an berberlik yapıyorum ama getirisinin daha iyi olduğunu düşündüğüm için tır şoförlüğü düşünüyorum, Bulgaristan vatandaşlığım var bu yüzden Balkan ülkelerine vs. seferlerde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Baştan yurt içi seferlerde deneyim kazanıp öyle Avrupa'ya çıkacağım tabii. Berberde çalıştığım için bir sürü tırcı da geliyor haliyle, hepsiyle az çok konuştum, birisi "Senin yaşın tam tirci olma yaşı" diyor diğeri "Vereceğin en son karar bu olsun " diyor. Hepsinin ortak şikayeti anti sosyallik, çok insanlardan ailenden kopuyorsun diyorlar ama ben çok sıkıntı etmiyorum, insanlarla çok sosyallesemiyorum zaten, bu eksi tarafımı tirci olarak artıya ceviririm herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaşındayım, şu an berberlik yapıyorum ama getirisinin daha iyi olduğunu düşündüğüm için tır şoförlüğü düşünüyorum, Bulgaristan vatandaşlığım var bu yüzden Balkan ülkelerine vs. seferlerde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Baştan yurt içi seferlerde deneyim kazanıp öyle Avrupa'ya çıkacağım tabii. Berberde çalıştığım için bir sürü tırcı da geliyor haliyle, hepsiyle az çok konuştum, birisi "Senin yaşın tam tirci olma yaşı" diyor diğeri "Vereceğin en son karar bu olsun " diyor. Hepsinin ortak şikayeti anti sosyallik, çok insanlardan ailenden kopuyorsun diyorlar ama ben çok sıkıntı etmiyorum, insanlarla çok sosyallesemiyorum zaten, bu eksi tarafımı tirci olarak artıya ceviririm herhalde.
Tırcılar kendi tırı ilemi çalışıyor Yoksa şirek tırı ilemi kendi tırı ise sermayede lazım

Önce kamyon sürmeyi öğren ilk ehliyetini alınca önce servis arabasını süreceğin işlerde çalış keneini geliştir uzun arabalar normal arabaşar gibi değil sağ sol dönüş yaparken falan o konularda kendini geliştir

18 yaşındayım, şu an berberlik yapıyorum ama getirisinin daha iyi olduğunu düşündüğüm için tır şoförlüğü düşünüyorum, Bulgaristan vatandaşlığım var bu yüzden balkan ülkelerine vs. seferlerde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Baştan yurt içi seferlerde deneyim kazanıp öyle Avrupa'ya çıkacağım tabii. Berberde çalıştığım için bir sürü tırcı da geliyor haliyle, hepsiyle az çok konuştum, birisi "senin yaşın tam tirci olma yaşı" diyor diğeri "vereceğin en son karar bu olsun " diyor. Hepsinin ortak şikayeti anti sosyallik, çok insanlardan ailenden kopuyorsun diyorlar ama ben çok sıkıntı etmiyorum, insanlarla çok sosyallesemiyorum zaten, bu eksi tarafımı tirci olarak artıya ceviririm herhalde.

Ben olsam berberlikte kalırdım ileride kendi dükkanına açma ihtimalin olduğunda çok iyi paralar var.

Tırcılık çok acayip keyifli bir meslek gibi görünüyor ama sıkıntılarıda çok gibi, tam bilgi almadan kalkışmayın. Tır oyunları fln aşırı sarıyor.

Tırcılık çok acayip keyifli bir meslek gibi görünüyor ama sıkıntılarıda çok gibi, tam bilgi almadan kalkışmayın. Tır oyunları fln aşırı sarıyor.
Keyifli olduğu doğrudurda sıkıntısıda vardır illaki her meslek gibi ETS 2 den sonra tır şöförü olmak isteyen benim gibi çoktur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı