Sizden bir yardım almak istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu kuru sıkı silahı arıyorum. Tam modeli Umarex Browning Gpda9. Bu silah kuru sıkıların en babası bence. Bu silahı satan bir yer yada internetten alabileceğim bir yer var mı ? Sitelerde bulunmamakta. Sizden rica etsem bulabilir misiniz bu kuru sıkıyı bana internetten veya av bayiden? Ya da grupta olup da satmayı düşünen varsa bana yazabilir mi?
Kırsalda yaşıyorsan tamamda, şehirde nerde kullanmayı düşünüyorsun o silahı.
Kuru sıkı silahı yanında taşımak yasak, sadece kutusunun içerisinde mermisiz şekilde taşıyabilirsin.
Belimde taşıcam diyorsan.
Polis yakalarsa, 900 liraya yakın bir para cezası kesip işlem yapar sana.
İkinci sefer polise yakalanırsan 1500 liraya kadar ceza artıyor.
Sizden bir yardım almak istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu kuru sıkı silahı arıyorum. Tam modeli Umarex Browning Gpda9. Bu silah kuru sıkıların en babası bence. Bu silahı satan bir yer yada internetten alabileceğim bir yer var mı ? Sitelerde bulunmamakta. Sizden rica etsem bulabilir misiniz bu kuru sıkıyı bana internetten veya av bayiden? Ya da grupta olup da satmayı düşünen varsa bana yazabilir mi?
2. El kategorisi dışında özel numara paylaşımı yasaktır. Satıcı ya da alıcı olan kişi 2. El Alım Satım bölümünde konuyu açıp bu işlemi oradan tamamlarsanız daha iyi olur.