Umarex GPDA9 kuru sıkı nereden alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehmet Berat

Hectopat
Daha fazla  
Sizden bir yardım almak istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu kuru sıkı silahı arıyorum. Tam modeli Umarex Browning Gpda9. Bu silah kuru sıkıların en babası bence. Bu silahı satan bir yer yada internetten alabileceğim bir yer var mı ? Sitelerde bulunmamakta. Sizden rica etsem bulabilir misiniz bu kuru sıkıyı bana internetten veya av bayiden? Ya da grupta olup da satmayı düşünen varsa bana yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırsalda yaşıyorsan tamamda, şehirde nerde kullanmayı düşünüyorsun o silahı.
Kuru sıkı silahı yanında taşımak yasak, sadece kutusunun içerisinde mermisiz şekilde taşıyabilirsin.

Belimde taşıcam diyorsan.
Polis yakalarsa, 900 liraya yakın bir para cezası kesip işlem yapar sana.

İkinci sefer polise yakalanırsan 1500 liraya kadar ceza artıyor.

Son düzenleme:
Sizden bir yardım almak istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu kuru sıkı silahı arıyorum. Tam modeli Umarex Browning Gpda9. Bu silah kuru sıkıların en babası bence. Bu silahı satan bir yer yada internetten alabileceğim bir yer var mı ? Sitelerde bulunmamakta. Sizden rica etsem bulabilir misiniz bu kuru sıkıyı bana internetten veya av bayiden? Ya da grupta olup da satmayı düşünen varsa bana yazabilir mi?
Bende var ve satmayi düşünüyorum.

İsterseniz bana ulasabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı