Umonit64 ne?

capybara4545

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün bilgisayara isteğe bağlı güncellişitrme yaptım ve PC'ye umonit64 diye bir uygulama geldi. dosya konumda göster diyorum açılmıyor .yönetici olarak çalıştır diyorum yayıncı Microsoft hardware diye gösteriyor bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
UMonit64.exe işlemi, Gene USB Monitor veya UMonit MFC Uygulaması veya ChangeIcon MFC Uygulaması olarak bilinir ve General tarafından Gene USB Monitor veya UMonit Uygulaması veya ChangeIcon Uygulaması veya MediaGear USB2 Kart Okuyucu yazılımına aittir.
Kaynak: Redirecting

UMonit64.exe işlemi, Gene USB Monitor veya UMonit MFC Uygulaması veya ChangeIcon MFC Uygulaması olarak bilinir ve General tarafından Gene USB Monitor veya UMonit Uygulaması veya ChangeIcon Uygulaması veya MediaGear USB2 Kart Okuyucu yazılımına aittir.
Kaynak: Redirecting
bende kart okuyucu var ama markasını bilmiyorum

okudum fakat bende başlangıçta görüyorum

Dediğim gibi hocam kart okuyucu olarak geçiyor. İçiniz rahat etmediyse bir virüs taraması yapabilirsiniz. Sonuç temiz çıkarsa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
dosyanın kendisi tarattım defenderdan temiz çıktı mrt ile tarattım temiz çıktı avast ve walberabayt ile tarattım temiz çıktı nolur yardım et pc yavaşlamadı

Bir sorun yoksa neye yardım edeyim. Sorun yok neden korkuyorsun
1684137907251.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı