Biliyorum, neredeyse her saat başı açılır bu tarz konular. Her gördüğümde içim parçalanıyor. Ders çalışırken moralim bozuluyor, acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan.
NOT: Baz aldığım site Avrupa'nın en pahalı ülkelerindeki en pahalı marketlerden birisine ait.
Elimizden gelecek bir şey yok. İster istemez maruz kalıyoruz bunlara ama bu şekilde düşünmek stresten başka bir şey pompalamaz. Görmezden geliyorum ben, zamanı geldiğinde elimde bulunan son kartı oynayacağım.
Biliyorum, neredeyse her saat başı açılır bu tarz konular. Her gördüğümde içim parçalanıyor. Ders çalışırken moralim bozuluyor. acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan.
NOT: Baz aldığım site Avrupa'nın en pahalı ülkelerindeki en pahalı marketlerden birisine ait.
Biliyorum, neredeyse her saat başı açılır bu tarz konular. Her gördüğümde içim parçalanıyor. Ders çalışırken moralim bozuluyor, acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan.
Not: Baz aldığım site Avrupa'nın en pahalı ülkelerindeki en pahalı marketlerden birisine ait.
Ya kardeşim rica ediyorum şu tarz konularda durumu siyasete bağlamayın. Cidden sıkmadı mı? Vallaha bezdirdiniz ya eskiden konu dışıların bir adabı olurdu yazık.
Öfff vallahi ben de önemli bir şey sandım. Altı üstü ekran kartı neyin acısını çekiyorsun? Alım gücü düşük olabilir ama cidden ekran kartı fiyatı yüksek diye üzülüyorsan bence acilen destek almalısın.