Nasıl ne olursa olsun ya? Ülke gidiyor bana din anlatıyor. Gerçekliğinden emin olamadığım birşeyi ülkemin önüne koyamam. Konu hakkında bilginiz yoksa millete vaaz verip sinirlendirmeyin sabah sabah. Canımız burnumuzda zaten.Akışına bırakın beaa ne oluyorsa olsun siz dininizden ayrılmayın yeter Galaxy ne ki? Gezegenler ne ki? Dünya ne ki? Ülke ne ki? Şehir ne ki? Mahalle ne ki? Siz dünyaya neden geldiğinizi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız sıkıntı yok bırakın baba siyaseti siz bu dünyaya 1 kere geliyorsunuz bırakın akışına kim Cumhurbaşkanı olmuş olmamış sadece şunu söylemek istiyorum " dünya hayatı kâfirlere süslü ve sevimli gösterildi " Bakara/212
Hani bende 4 dörtlük bi müslüman değilim ama benim vazifem olanları zamanında yapmaya çalışıyorum
Nasıl ne olursa olsun ya? Ülke gidiyor bana din anlatıyor. Gerçekliğinden emin olamadığım bir şeyi ülkemin önüne koyamam. Konu hakkında bilginiz yoksa millete vaaz verip sinirlendirmeyin sabah sabah. Canımız burnumuzda zaten.
Nasıl ne olursa olsun ya? Ülke gidiyor bana din anlatıyor. Gerçekliğinden emin olamadığım bir şeyi ülkemin önüne koyamam. Konu hakkında bilginiz yoksa millete vaaz verip sinirlendirmeyin sabah sabah. Canımız burnumuzda zaten.
Anladım. Siz malum partiyi de hard müslüman sanıyorsunuzdur şimdi. Allah din diyor yaw tabii ki vatansever adam. Allah kitap ayağına sizi nasıl emiyorlar bir bilsen. Din din diye diye kör olmuşsunuz.Gerçekliğinden emin olmadığın mı?
Sanki CHP iktidara gelince ülken yerinde kalacak sanıyorsun PKK ile iş birliği yapan biri ülkeyi ne hale getireceğini bile düşünemiyorsun.
Benzetme yaptım. Anlayana elbet. Merak etmeyin diğer insanlar görünce sinirleneceklerdir.Millete vaaz verdiğimi mi sandın cidden? Sinirlendiysen sen sinirlendin hocam
Anladım. Siz malum partiyi de hard Müslüman sanıyorsunuzdur şimdi. Allah din diyor ya tabii ki vatansever adam. Allah kitap ayağına sizi nasıl emiyorlar bir bilsen. Din din diye diye kör olmuşsunuz.
Gerçekliğinden emin olmadığın mırabbim seni yanlış yoldan doğru yola saptırsın hocam umarım rabbimin bildiği gibi olursun
Sanki CHP iktidara gelince ülken yerinde kalacak sanıyorsun PKK ile iş birliği yapan biri ülkeyi ne hale getiriceğini bile düşünemiyorsun o kadar şeysiniz.
Anladım. Siz malum partiyi de hard Müslüman sanıyorsunuzdur şimdi. Allah din diyor ya tabii ki vatansever adam. Allah kitap ayağına sizi nasıl emiyorlar bir bilsen. Din din diye diye kör olmuşsunuz.
Benzetme yaptım. Anlayana elbet. Merak etmeyin diğer insanlar görünce sinirleneceklerdir.
Tamam hocam daha fazla tartışmayalım sen yoluna ben yolumaAnladım. Siz malum partiyi de hard müslüman sanıyorsunuzdur şimdi. Allah din diyor yaw tabii ki vatansever adam. Allah kitap ayağına sizi nasıl emiyorlar bir bilsen. Din din diye diye kör olmuşsunuz.
Benzetme yaptım. Anlayana elbet. Merak etmeyin diğer insanlar görünce sinirleneceklerdir.
Geçmez. Olan oldu. Ama yine de sinirleneceklerdir elbette. Kimse ayet dinleyecek havada değil şuan. Ülke din yüzünden gitti zaten. Adam 21 yıldır Allah kitap diye diye aldı götürdü. Yazık.Diğer insanlar sinirlenir sinirlenmez sinirlenince ellerine bir şey mi geçecek.
Tamam hocam daha fazla tartışmayalım sen yoluna ben yoluma
Haklısın hak veriyorum size ama yani dünya boş iş onu demeye çalıştım hocam eğer sizi kırdıysam kusuruma bakmayın bende bu lambanın kazanmasını istemezdim. Neyse tadınızı kaçırdığım için kusuruma bakmayın iyi günler dilerimGeçmez. Olan oldu. Ama yine de sinirleneceklerdir elbette. Kimse ayet dinleyecek havada değil şuan. Ülke din yüzünden gitti zaten. Adam 21 yıldır Allah kitap diye diye aldı götürdü. Yazık.
Tüm metni okudum, çok başarılı. Keşke herkes sizin gibi düşünse. Bu konuya lütfen aktroller gelmesin.