Çözüldü "Unable to install AutoCAD" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BUSH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. AutoCAD kurulumu yapmaya çalışıyorum EXE. Dosyasını açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum, hatada yazan her şeyi denedim ama çözüm bulamamdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-07-27 saat 14.12.50_5e23984c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-07-27 saat 14.12.50_5e23984c.jpg
    210,7 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba. AutoCAD kurulumu yapmaya çalışıyorum EXE. Dosyasını açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum, hatada yazan her şeyi denedim ama çözüm bulamamdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Orijinal lisansınız olduğunuzdan emin misiniz? Genellikle böyle hataların kaynağı bu diye biliyorum.

Evet öğrenci lisansım var.
Öğrenci lisansınız bitmiş olabilir veya internet bağlantınızı etkileyen bir program açık kalmış olabilir. Silip en baştan yüklemeniz de sorunu çözebilir. Ayrıca geçmiş konularda gördüğüm kadarıyla Windows Defender kapalıyken denemenizi de öneririm.

Orijinal lisansınız olduğunuzdan emin misiniz? Genellikle böyle hataların kaynağı bu diye biliyorum.

Evet öğrenci lisansım var.

Öğrenci lisansınız bitmiş olabilir veya internet bağlantınızı etkileyen bir program açık kalmış olabilir. Silip en baştan yüklemeniz de sorunu çözebilir. Ayrıca geçmiş konularda gördüğüm kadarıyla Windows Defender kapalıyken denemenizi de öneririm.

Öğrenci lisansım var ve program yüklü değil bilgisayarımda. Defender'ı kapatıp tekrar denedim ama sorun çözülmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı