BUSH
Hectopat
Daha fazla
Tüm dosyaları silip daha sonrasında detaylı disk temizleme yapmayı deneyin.Evet öğrenci lisansım var.
Öğrenci lisansım var ve program yüklü değil bilgisayarımda. Defender'ı kapatıp tekrar denedim ama sorun çözülmedi.
Orijinal lisansınız olduğunuzdan emin misiniz? Genellikle böyle hataların kaynağı bu diye biliyorum.Merhaba. AutoCAD kurulumu yapmaya çalışıyorum EXE. Dosyasını açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum, hatada yazan her şeyi denedim ama çözüm bulamamdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Orijinal lisansınız olduğunuzdan emin misiniz? Genellikle böyle hataların kaynağı bu diye biliyorum.
Öğrenci lisansınız bitmiş olabilir veya internet bağlantınızı etkileyen bir program açık kalmış olabilir. Silip en baştan yüklemeniz de sorunu çözebilir. Ayrıca geçmiş konularda gördüğüm kadarıyla Windows Defender kapalıyken denemenizi de öneririm.Evet öğrenci lisansım var.
Orijinal lisansınız olduğunuzdan emin misiniz? Genellikle böyle hataların kaynağı bu diye biliyorum.
Öğrenci lisansınız bitmiş olabilir veya internet bağlantınızı etkileyen bir program açık kalmış olabilir. Silip en baştan yüklemeniz de sorunu çözebilir. Ayrıca geçmiş konularda gördüğüm kadarıyla Windows Defender kapalıyken denemenizi de öneririm.
Tüm dosyaları silip daha sonrasında detaylı disk temizleme yapmayı deneyin.Evet öğrenci lisansım var.
Öğrenci lisansım var ve program yüklü değil bilgisayarımda. Defender'ı kapatıp tekrar denedim ama sorun çözülmedi.
Tüm dosyaları silip daha sonrasında detaylı disk temizleme yapmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.