Unbound alınır mı?

aspers

Zeptopat
Katılım
15 Mart 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Need for Speed Unbound alacağım Epic'te 138 lira Steam'de ise dolarla olduğundan dolayı 200 küsurlerde Epic'ten alsam Epic'te arayüzü problemli deniliyor Steam'de ise bir tık pahalı eğer Epic'ten alırsam tasarruf eder başka bir oyun alırım ama Steam'den al kafan rahat etsin derseniz başka oyunlardan feragat edip direk Steam'i tercih edeceğim.

Sizce Epic mi yoksa Steam mi?
 
Steamin Epicten daha iyi olduğu kesin, fakat Epicten oyun aldınız diye bir problem yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Ben size farklı bir alternatif sunayım, 160 liraya gamepass alın hem unbound oynayın hem de yanında yüzlerce oyuna erişim sağlayın. Ama illa eğer kütüphanemde olsun derseniz daha uygun yerden alın geçin.
 
Ben normalde gamepass e karşıydım taki oyun fiyatlarının dolara geçeçeği güne kadar bugüne kadar hep steamden aldım (2015den beri) ve zamlanmadan önce bir şans verip 6aylık game pass aldım(2023) ve steam kütüphanemi geçmişte yaptığım gibi biraz daha büyüttüm şuan steam hesabım 5k dolar civarı sürekli indirimlerde oyun toplardım uygun olduğu dönemlerde ama kart işine geç girmiştim 2021 gibi herneyse sonra 1 senelik tecilimi yaktıklarından dolayı ani bir şekilde askere gittim ve benim game pass gümbürtüye gitti 2ay faydalansamda 4ayı yandı. 6ay sonra game pass e yeniden para vermek zorundasın ama steam kütüphanesinde sonsuza kadar senin ! ha yine game pass tercih edebilirim oyunları denemek için ondan yana problem yok ama game passte ise nfs unbound sadece pro üyelikte tam oynanıyor diye biliyorum pro üyelik harici 10 saatlik deneme süresi var tam oynanış için pro üyelik istiyor ve oyun dlcleri ekleme yok yanlışım yoksa oyunlar belirli süre durmasa sürekli oynanabilse ki sürekli yenileniyor bir süre duruyor sonra onlar kaldırılıp yerine yenisi geliyor bir bakıma iyi bir bakıma kötü örnek forza 5 de gamepasste hız sınırı var bu yüzden steamde 365 liraya forza5+4+dlc paketini almıştım ama fiyat açısından game pass çok güzel bir nimet heleki parasına göre ama steamdede 1yıllık game pass almak yerine aynı parayı devamlı oynuyacağım oyunları steamden aldığımdan dolayı bana aynıya geliyor para açısından.
Epic gameste oyunları kastırmasından dolayı ve geliştirilmemesinden dolayı ucuz olsada giremiyorum.
Hot wheels epicden aldım ucuz diye ama 1hafta sonra kastırmaya başladı keşke steamden alsaydım dedirtti.
Saadete gelelim steam veya epicten unbound için 100 liraya değermi
yoksa unbound için değmez diyorsanız (kötü eleştirilere sahip) sadece gamepass üzerinden oynamalımıyım ki tüm nfs serisini steamde toplamıştım o lanet 200 liralık paketi kaçırdığım için eylül ayındaki indirimde unbound haricindekileri kütüphaneme ekledim unboundu ekleyip eklememek arasında kaldım.
Sizce Unbound Parasını Hakedermi Hakederse game pass e mi yöneliyim yoksa steam kütüphanememi katıyım yoksa yatırım amacıyla da olsa alınırmı.
Dipnot yazım hatasından kısa süreli kısıtlama yediğimden hemen yazamadım kb.
 
Saadete gelelim Steam veya Epic'ten unbound için 100 liraya değer mi?
Yoksa unbound için değmez diyorsanız (kötü eleştirilere sahip) sadece Game Pass üzerinden oynamalı mıyım ki tüm NFS serisini Steam'de toplamıştım o lanet 200 liralık paketi kaçırdığım için eylül ayındaki indirimde unbound haricindekileri kütüphaneme ekledim unboundu ekleyip eklememek arasında kaldım.
Sizce unbound parasını hakeder mi hakederse Game Pass'e mi yöneliyim yoksa Steam kütüphanememi katayım yoksa yatırım amacıyla da olsa alınır mı?
Dipnot yazım hatasından kısa süreli kısıtlama yediğimden hemen yazamadım KB.

Eğer Steam'de profil,kütüphane kasmıyorsanız 100TL fark vermeye gerek yok bence hocam.
 
Eğer Steam'de profil,kütüphane kasmıyorsanız 100TL fark vermeye gerek yok bence hocam.
haklısınız ama bir bakıma tüm nfs serisi aynı yerde olmasını istiyorum ama epicte oyun kastırır mı düzeltilermi diye merak ettim ama sanırım epicte hala herşey anı keşke arayüzü nü geliştirmiş olsalardı ordan tereddütsüz alırdım
 
Haklısınız ama bir bakıma tüm NFS serisi aynı yerde olmasını istiyorum ama Epic'te oyun kastırır mı düzeltiler mi diye merak ettim ama sanırım Epic'te hala her şey anı keşke arayüzünü geliştirmiş olsalardı oradan tereddütsüz alırdım.

Eğer alacaksanız bugün karar verin indirimler yarın bitiyor diye biliyorum hocam. Ben Epic'den aldım ve oynuyorum şu anlık çökme, kasma yaşamadım.

Ama eğer Steam'den alınca daha iyi hissedecekseniz Steam'den alın.
 
Hocam neredeyse her NFS oyununu oynadım. Unbound o kadar kötü ki hiç anlamadığım şekilde beni içine çekemedi. Hele NFS görselliğine aykırı olan o grafiti desenli efektler mide bulandırıcı.
NFS hayranı olarak aldığıma pişman olduğum tek oyun.
 
Eğer alacaksanız bugün karar verin indirimler yarın bitiyor diye biliyorum hocam. Ben Epic'den aldım ve oynuyorum şu anlık çökme, kasma yaşamadım.

Ama eğer Steam'den alınca daha iyi hissedecekseniz Steam'den alın.
indirimin biteceğini bende biliyorum emin olmak için konu açtım ben genelde son gün indirim bitiyorken alıyorum ama her halükarda epicten satis factoryde alcam steamden istesemde almam baya büyük zam yedi

Hocam neredeyse her NFS oyununu oynadım. Unbound o kadar kötü ki hiç anlamadığım şekilde beni içine çekemedi. Hele NFS görselliğine aykırı olan o grafiti desenli efektler mide bulandırıcı.
NFS hayranı olarak aldığıma pişman olduğum tek oyun.
tek korktuğum kısım bu beğenmezsem ise 2 saatde iade etme kısmını kaçırmamam gerek
 

Geri
Yukarı