Uncarhed Legacy of Thieves Collection önceki oyunlardan farkı var mı?

muho1996

Decapat
Uncarhed legacy of thieves Collection başlı başına bir oyun değil mi indirdim, 2 oyunu içeriyor. Yeni oyun diye indirdim. Önceki oyunlardan farkı var mı grafik hikaye vs?

Uncarhed legacy of thieves Collection başlı başına bir oyun değil mi indirdim, 2 oyunu içeriyor. Yeni oyun diye indirdim. Önceki oyunlardan farkı var mı grafik hikaye vs?

Uncharted kayıp miras diğer oyunlardan farklı hikayeye sahip yani farklı bir oyun. 8 bölümden oluşuyor. Aldığınız paket 2 oyundan oluşuyor Uncharted 4 ve Uncharted kayıp miras, ikisi de birbirinden farklı oyunlar.

Uncharted Legacy of Thieves'in içinde iki tane Uncharted oyunu var. Biri Uncharted 4 diğeri ise sonradan çıkan yan oyun Uncharted Lost Legacy(Kayıp Miras). Önceki oyunlar dediğinizi Uncharted 1, 2 ve 3 olarak var sayıyorum. Oynanış ve görsel anlamda Uncharted 4 ve Lost Legacy daha iyi ve daha güncel.

Uncharted kayıp miras diğer oyunlardan farklı hikayeye sahip yani farklı bir oyun. 8 bölümden oluşuyor. Aldığınız paket 2 oyundan oluşuyor Uncharted 4 ve Uncharted kayıp miras, ikisi de birbirinden farklı oyunlar.

Oyunu internetten indirdim.

Uncharted legacy of Thieves'in içinde iki tane Uncharted oyunu var. Biri Uncharted 4 diğeri ise sonradan çıkan yan oyun Uncharted Lost legacy(kayıp miras). Önceki oyunlar dediğinizi Uncharted 1, 2 ve 3 olarak var sayıyorum. Oynanış ve görsel anlamda Uncharted 4 ve Lost legacy daha iyi ve daha güncel.

Uncharted 4 2016 da çıkmış herhalde Uncharted 4 kayıp miras da 2017 ben yeni oyun olduğunu düşündüğüm için indirmiştim yani uncardet 4'ten farklı mı diye sormak istemiştim.

Uncharted 4 2016 da çıkmış herhalde Uncharted 4 kayıp miras da 2017 ben yeni oyun olduğunu düşündüğüm için indirmiştim yani uncardet 4'ten farklı mı diye sormak istemiştim.
Birbirinden farklı oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı