Uncaught exeption error_stream hatası

Mertz9

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bi' hata alıyorum ve kapanmıyor. Nedir, bileniniz var mı?

Dosya Ekleri

• Hata.png
    Hata.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Emin değilim fakat sorunun çözüm yollarının biri Process Monitor raporu oluşturmaktan geçiyor olabilir. Gerekli rehber aşağıda.

Discord'u kapatın.

JavaScript hatasının bulunduğu yer için gösterdiği klasör dizesi, dizedeki app-x.xxx klasörünü silin. Hatada yazdığı gibi (C:\Users\Username\AppData\Local\Discord\app-x.xxx\resources\app.asr\index.js:360:38) Sizin durumunuzda 0.0298 klasörü ydü, ama benim için bu hata gerçekleştiğinde bu hata benim için 0.0299 klasörüydü. Klasörü sildikten sonra, bir sonraki Discord çalıştırmak indirecek veya yeniden bir güncelleştirme indirir.

Windows Explorer'dan AppData klasörüne giremiyorsanız (ve büyük olasılıkla bu şekilde daha hızlıdır). Başlat + R düğmesine basın ve girin: %LocalAppData%/Discord çalışma penceresinde ve enter tuşuna basın.

Klasörü silemiyorsanız Görev Yöneticisi'ni açmanız gerekir. Süreçler sekmesinin altında, 'Discord.exe'yi bulun, sağ tıklayın ve 'İşlem Eseni'ni seçin Bu, Discord'u tamamen kapatmalı ve kendisini yeniden başlatmasını engellemelidir.

Güncellenirken başka bir hatanın ortaya çıktığını görmek sık rastlanan bir durum değildir, ancak nifakın başlatılmasını veya güncellenmesini engellememelidir. Eğer varsa, ben gerçekten aynı hata yukarıda belirtilen sürece size yardımcı olamaz, herhangi durumda durulama ve tekrarlayın.
Kaynak: Discord: Java Script Error

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı