Uncharted 4 nasıldır?

Çok eğlenceli bir oyun fakat onun bir paketi vardı içinde tüm oyunların Remastered versiyonu olan, onu al öncekileri oynamadıysan.

Ben 2 kere bitirmiştim bence gayet zevkli ve güzel bir oyun bitirseniz de bitirdiğinizde aldığınız puanlar ile farklı farklı efektler oyun içi eşyalar oyundaki karakterlerin farklı istediğiniz zaman oynanabilir hallerini vs alabiliyorsunuz ve ayrıca istediğiniz bölümü hatta o bölümdeki yaptığın herhangi bir çatışmayı ilk başlangıç yerinde açıp bu aldığın eşyaları deneyebilir veya farklı farklı bölümü geçme yollarını deneyebilirsin yani kısacası oynamaya değer gayet güzel bitirince bile birkaç saat daha idare eder.
Ayrıca sana önerim Online moda hiç bulaşma çünkü cidden iğrenç.

N11'den almıştım. Oyunun kendisi bu kadardı zaten o zamanlar. Oyun kadar para vermişim. :D

1619985940798.png

Anlamı var. Hikâyeler birbiriyle oyunu etkileyecek kadar bağlantılı değil.
Oyunu etkileyecek kadar değil zaten. Uncharted'ı Uncharted yapan karakterleridir bence.
Mesela oyunun başında çatı katında eski oyunlardan eşyalar vb. var. Her ne kadar önemsiz gözükse de iyi bir detay. İlk oyunları oynamadan bu şeyleri anlayamayabilir.

Nathan drake Collection ( Uncharted 1 2 3'ün olduğu paket) ı ve Uncharted 4'ü alarak mükemmel bir seriyi bitirebilirsin sadece 4'ü oynama 1 2 ve 3'ü de kesinlikle oyna mükemmel bir seri.

(Fazla mükemmel kullanmış olabilirim bunun nedeni içimdeki Uncharted aşkını kelimelere dökememem olabilir kusura bakmayın)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00