Uncharted 4 oynarken oyunun ve PS4'ün aniden donması

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Oyunu daha bugün cihaza taktım diyebilirim. Güncellemesi vardı fakat çok sallamayıp es geçtim. Sam ile çatışma esnasında oyun aniden dondu, oyun ile birlikte PS4 aynı şekilde donar gibi oldu. CD'yi çıkardım sonra cihaz kendine geldi ve bir hata kodu verdi, Uncharted 4'ün durdurulması ile ilgili.

Önerilen çözüm gibi bir sekme vardı ve bana oyunu güncellemem gerektiğini, sorunun öyle çözülebilir olacağını söylüyordu. Fakat bu hata kodu falan gelmeden önce cihazın düğmesine basmama rağmen ötüp ötüp kapanmıyordu, beni hafif bir endişe sardı. Cihaz veya oyunda bir sorun var mıdır sizce? Cihaz ile 4. veya 5. ayım neredeyse ve sadece az önce Uncharted 4 oynarken oldu.

Hata kodu bu olmalı. Bu hata kodunda ise tam tersi başka bir HDD takılıysa orijinalini takın diyor. Şu an bu hatayı çözmek için alternatif birkaç yol var. Hepsini teker teker deneyeceğim.

Şu an en son isteyeceğim şey cihazın diskinin bozulması. PC için SSD bakarken PS4 için HDD bakmak üzer.

Son düzenleme:
Oyunu güncelledikten sonra bakın. Bu sırada sistemin güncel olduğuna emin olun. Düzelmezse sistemi sıfırlayabilirsiniz, düzelmez ise @Samotne Ciasteczka hocamın dediği gibi HDD'yi çıkartıp PC'de sağlığına bakabilirsiniz. Sağlığı normal ise ve sorun devam ediyorsa "PS Türkiye Destek" ile iletişime geçin.
PSN hesabından çık, sonra tekrar gir. Düzelir. :D

Bende de Persona 5 oynarken oluyordu.
Sistemi sıfırlamadan bunu da denesin o zaman. Sistem sıfırlanmadan çözülürse uğraşmamış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı