Uncharted 4 WattMan hatası

Gourbel

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Corsair Vengeance 2x8 GB Ram 3000mhz
Ekran kartı
Sapphire AMD Radeon RX 6700
Anakart
Asus B450M-A II Anakart
İşlemci
Ryzen 5 5600
RX 6700 ve R5 5600 sistemim var. Uncharted 4'te başlangıçta Prologue'un sonundaki sinematikte hep aynı yerde oyun donuyor ve oyundan atıyor. WattMan ayarları geri yüklendi bildirimi geliyor. Undervolt falan kurcaladım bir şeyler. Maksimum frekansı düşürdüm, minimum frekansı arttırdım. Güç limiti düşürdüm, arttırdım. Bir sürü varyasyon denedim fakat hala aynı kısımda donuyor. 22.11.2 recommended (WHQL) driver kullanıyorum. 22.10.2 ve 22.10.1 driverlarında bu sorun yok. O sahneyi ufak bir takılmayla geçebiliyorum. Nasıl oluyor da recommended Driver'da sorun oluyor da eskisinde olmuyor anlayamadım. Sorun şu ki recommended driver masaüstünde daha stabil. Video izlerken falan takılma donma daha az. O yüzden bu Driver'ı kullanmak istiyorum. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sıkıntı, sorunun AMD'yle alakası yok oyun portlamayı beceremeyen yapımcılarla alakası var. İlk fırsatta AMD'ye sallayan bilgisizler gelmiş konuya anında.
 
Diğer oyunda bir sıkıntı yok sadece bu oyun sorunlu. Şimdilik Legacy oynuyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyorum Ryzen 5 5600x / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM sistemim Var Gta5 rainbow Six Siege LoL Marvel’s Spider-Man Miles Morales oynadım Sıkıntı Olmadı Uncarten Girdiğim Zaman ilk bölüm Denizde Geminin Çarptı Yerde Ara Sahne Giriyor Sonra Siyah Ekran Wattman Hatası dedi Bende Oyunu Sildim @FalconPolat
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı