Uncharted 4'te DS5 Adaptive Trigger çalışmıyor

ege759

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Uncharted 4 oyununda adaptive trigger çalışmıyor. Yakın zamanda PS5 kolu aldım PC'den oyun oynarım diye. Uncharted 4 oyununda hiçbir şey çalışmıyor, ne PS5 kolun hoparlörü çalışıyor ne de adaptive trigger özelliği, üstelik kablo ile bağlandığım halde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den aldıysan; oyuna sağ tıklayıp > özellikler > kontrolcü > Steam girdisini devre dışı bırak seçmen gerekli.

Eğer yine olmuyorsa muhtemelen kablonda data özelliği yoktur.

Allah senden razı olsun kardeş vallahi sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım o kadar araştırdım en son buraya yazayım dedim akşam akşam derdime deva oldun tekrardan çok teşekkür ederim.

Allah senden razı olsun kardeş vallahi sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım o kadar araştırdım en son buraya yazayım dedim akşam akşam derdime deva oldun tekrardan çok teşekkür ederim.
Estağfurullah, iyi oyunlar.

Benim bildiğim o özellik sadece ps5 calisiyor.
PS5 ve PC'ye ortak çıkmış her oyunda eğer PS5'de Adaptive Trigger destekleniyorsa PC'de de DualSense özellikleri tam olarak destekleniyor. Hatta artık bazı oyunlarda kablosuz bir şekilde gelmeye bile başladı bu durum. Ek olarak Sony PC'ye DualSense yazılımı bile çıkarttı. Yani bu dediğin tarih oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı