Uncharted 4'te puzzle geçilemiyor

alpp400

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Uncharted 4 oynuyordum fakat bir puzzle'de takıldım. Her şeyi doğru yapmama rağmen hala geçemiyorum o puzzle'yi. Ne yapmam lazım? YouTube'da iki ışığıda mavi şeylerin üzerine getirin diyor ama getirdiğimde hiçbir şey olmuyor.

1755071401706.png

Dosya Ekleri

• 1755071335958.png
    1755071335958.png
    1 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz çok geride değilse bir önceki otomatik Save'e dönün YouTube'dan bakaraj aynısını yaparak bir daha gelin oraya

İnternette bu ışık tutma mevzusunda 3 tane heykel olduğu yazıyor. Diğer iki heykeli de yaptınız mı?

Yardımcı olması için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Konudaki ekran görüntüsüne göre siz, sağdaki heykel için olması gerekeni yapmışsınız.

İnternette bu ışık tutma mevzusunda 3 tane heykel olduğu yazıyor. Diğer iki heykeli de yaptınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
konudaki ekran görüntüsüne göre siz, sağdaki heykel için olması gerekeni yapmışsınız.

Konu kapının açılması değil başta ilk ortadaki puzzleyi yapmayı denedim ve ışıkları doğru yere getirdim herhangi bir şey olmadı sonra izlediğim videoda adam ilk en sağdan başlıyordu ben gene orada denedim ve gene bir şey olmadı.

Konudaki ekran görüntüsüne göre siz, sağdaki heykel için olması gerekeni yapmışsın

kapı derken 3 puzzleiy yapınca kapı açılıyor

Konu kapının açılması değil. Başta ilk ortadaki puzzle'ı yapmayı denedim ve ışıkları doğru yere getirdim, herhangi bir şey olmadı. Sonra izlediğim videoda adam ilk en sağdan başlıyordu, ben gene orada denedim ve yine bir şey olmadı.
Yani, oyunu bizzat oynamadığım için dediklerinizden çok bi' şey anlayamadım açıkçası. Oynamadığım için de ne kadar iyi anlatabilirim bilmiyorum ama (yanlış anlamazsanız) siz puzzle'ın mantığını anlamamış olabilir misiniz? Bulmaca kapıyı açmaya dayalıyken konu nasıl kapının açılması değil ki?
@alpp400
Ortada, sağda ve solda olmak üzere 3 heykel var. Her heykelin ışıkların tutulması gereken spesifik yerleri var yani birinin çözümü diğeri için uygulanabilir değil. Çözümünü doğru yaptığınız sürece de heykelleri ne sırayla çözdüğünüzün bi' önemi yok.
Sadece birini veya ikisini yapmanızla bi' şey olmaz, üçünü de doğru yaptığınızda karşı taraftaki kapıda bi' şekil belirmesi ve şeklin alttaki ucunun yanındaki kolla etkileşime girebilmeniz lazım.

Kapı derken, 3 puzzle'ı yapınca kapı açılıyor.
İlk başta attığım videoya göre yaptığınızda sizde açılmıyor mu? Çözüm mantığında bi' farklılık yok ama bi' de aşağıdaki videoya bakabilirsiniz isterseniz.
0:45 itibariyle sağdaki heykelden başlayarak 1:12'ye kadar çözüyor. 1:16'da ortadakine geçip 1:34'e kadar çözüyor. En son da 1:37'de soldaki heykele geçip 1:52'ye kadar çözüyor.
Orayı göstermemiş ama en son 2:02'de önünde durduğu kapıda sol en alttaki kolu çekebilmeniz lazım.

Yine olmazsa ne yapabilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın. Dediğim gibi, oyunu oynamadığım için benden bi' şey çıkmaz...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı