Uncharted 70-80 FPS ama düşük FPS hissiyatı

İşletim sistemi
Windows 10
Bu arada imzadaki sistem ile oynuyorum en yüksek ayar 80-130 arası alıyorum FPS gamepad ile oynuyorum DLSS kapalı gerek duymadım açmaya FPS zaten çok yüksek.

Dün yine oynayayım dedim şatoya kısmında oraya girmeye çalışırkenki yerde FPS 20'lere kadar düştü.

İşlemciniz zayıf kalmış hocam biraz yükseltmeniz lazım darboğaz yapıyordur yoksa RTX2060 çok rahat oynarsınız DLSS qulity ile 60 FPS.

Maalesef şu anda imkansız hocam yoksa 5500 almak istiyordum fiyatı da iyi ama ben alasıya kadar fiyatı artar kesin.

Maalesef şu anda imkansız hocam yoksa 5500 almak istiyordum fiyatı da iyi ama ben alasıya kadar fiyatı artar kesin.

Zayıf bir işlemci orta seviye bir ekran kartı olmaz 2 side orta olması lazım zaten darboğaz çoğu oyunda yapması lazıma Afterburner kurun değerlere bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Zayıf bir işlemci orta seviye bir ekran kartı olmaz 2 side orta olması lazım zaten darboğaz çoğu oyunda yapması lazıma Afterburner kurun değerlere bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Evet yapıyor hatta açtığım konuda var 3-4 oyunda falan darboğaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…