Uncharted benzeri PC oyunu

Arda_4707

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB Ram 3200MHz
Ekran kartı
GTX 1660 Super
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler. Başlıkta gördüğünüz gibi Uncharted tarzı yani platform (tırmanma, parkur) öğeleri olan yer yer aksiyona girdiğimiz bir oyun arıyorum. Oyunun PC'ye çıkmasına az kaldı zaten galiba 15 Temmuz da çıkacak. Sistem sıkıntım yok. Assassin's Creed ve Tomb Raider serilerini biliyorum eğer onun dışında bir oyun varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler. Başlıkta gördüğünüz gibi Uncharted tarzı yani platform (tırmanma, parkur) öğeleri olan yer yer aksiyona girdiğimiz bir oyun arıyorum. Oyunun PC'ye çıkmasına az kaldı zaten galiba 15 Temmuz da çıkacak. Sistem sıkıntım yok. Assassin's Creed ve Tomb Raider serilerini biliyorum eğer onun dışında bir oyun varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Savaş tarzı olur mu aksiyon demişsinde.

Call of Duty serisine bakabilirsin.(özellikle CoD 2 favorim) battelfied serisi(battelfied 1. dünya savaşı yani 1 sistemin iyi ona da bakabilirsin) ve medal of Honor.

Hepsini biliyorum CoD 2 oynadım çok güzel oyun dediğin gibi BF 1 IDE oynadım diğer serilerine ileride bakacağım. Galiba Assassin's Creed'e bakmaktan başka şansım yok.

Benzemiyor ama Resident Evil 2-3 7 ve village önerebilirim. Ayrıca Uncharted benzeri oyun oynarsanız Uncharted sıkabilir sonra.

O zaman beklemekte fayda var. Zaten oyunda yok. Keşke tamamı beraber çıksaydı o zaman çıktığı zaman oynamak dileğiyle teşekkürler. Admin konuyu mesaja kapatabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı