Uncharted hangi seri ile başlanmalı?

cihancebic17

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den Uncharted aldım fakat hangisi ile başlayacağım 2 farklı oyun türü var ve daha önceki oyunları oynamalı mıyım?

Hocam normalde Uncharted, 1,2,3,4 olarak seri halinde gidiyor. Fakat Uncharted 1,2 ve 3 PC'ye çıkmadı, eğer üst düzey bir bilgisayarınız varsa emülatör ile 1,2 ve 3‘ü oynayıp daha sonra 4‘e geçmenizi öneriyorum. Emülatörler çok dengesiz oluyor, bu yüzden üst düzey bir bilgisayarla bile zar zor 60 FPS alınabiliyor, eğer bilgisayarınız çok iyi değilse direkt 4'ü de oynayabilirsiniz. Hikaye açısından kayıplar olacaktır fakat anlayarak oynayabilirsiniz, hatta Uncharted 4 ilk çıktığı zaman 1,2,3‘ün varlığından haberdar olmadığım için direkt onu oynamıştım. Daha sonra diğer oyunları oynamıştım ve hikayeyi rahatlıkla anlayabilmiştim. Son çıkan Kayıp Miras ise seriden bağımsız bir oyun onu direkt oynayabilirsiniz, sadece seride geçen bazı karakterleri görüyoruz ama hikaye konusunda çok bir bağlantı yok.

Son düzenleme:
Hocam normalde Uncharted, 1,2,3,4 olarak seri halinde gidiyor. Fakat Uncharted 1,2 ve 3 PC'ye çıkmadı, eğer üst düzey bir bilgisayarınız varsa emülatör ile 1,2 ve 3‘ü oynayıp daha sonra 4‘e geçmenizi öneriyorum. Emülatörler çok dengesiz oluyor, bu yüzden üst düzey bir bilgisayarla bile zar zor 60 FPS alınabiliyor, eğer bilgisayarınız çok iyi değilse direkt 4'ü de oynayabilirsiniz. Hikaye açısından kayıplar olacaktır fakat anlayarak oynayabilirsiniz, hatta bir Uncharted fanı olarak söylüyorum ki seriyle dördüncü oyunda tanışmıştım. Daha sonra 1,2,3'ü bitirmiştim. Son çıkan Kayıp Miras ise seriden bağımsız bir oyun onu oynayabilirsiniz, sadece seride geçen bazı karakterleri görüyoruz ama hikaye konusunda çok bir bağlantı yok.
Emülatör ile uğraşmak istemezse youtube üzerinde özet videolarını da izleyebilir. Her oyunun hikayesini kısa kısa anlatan videolar var.

Emülatör ile uğraşmak istemezse YouTube üzerinde özet videolarını da izleyebilir. Her oyunun hikayesini kısa kısa anlatan videolar var.

Bilgisayarım iyi fakat o kadar vakit harcamak saçma olur diye düşündüm önerin için teşekkür ediyorum YouTube'dan özetlerini izleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı