Sürprizbozan Uncharted hayal teorisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MuzMan36

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle anlatacaklarım spoiler içerir baştan söyleyeyim.Hani her dizide oyunda filmde rüya teorisi vardır ya. Hepimize saçma gelir ama vereceğim bu örnekler bu teoriyi bayağı bir destekliyor. İlk önce Uncharted 1'deki zombiler. Bu zombimsi yaratıklar ilk oyunun ortalarına doğru bayağı bir karşımıza çıkıyor ancak 2. 3. 4. oyunlarda bu yaratığın varlığından bile bahsedilmiyor. 2. oyundaki yaratıklar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Sonra Nathan Drake karakterinin fizik dışı imkansız hareketleri basitçe yapması. Mesela 2. oyunda Nathan'a direkt bazuka atıyorlar, ancak Nathan bu yaklaşık saatte 1080 km hızda giden roketi basit bir hamle ile dodgeluyor. Sonra yaklaşık 100 km ile giden arabada kapıyı açıp kapıya tutunup diğer araçlara ateş etmesi, araçlarına bazuka isabet edip uçurumdan düştükten sonra oradan çiziksiz kurtulması, ve en efsanesi kapısı açık olan bir kargo uçağında çatışması, dövüşmesi havada süzülen varillere tutunup çatışması gibi gibi örnekler var. Bunlar imkansız hareketler. Bir diğer değineceğim nokta ise o kadar çatışıp her yeri patlatıp, hazineyi illegal şekillerde elde etmesinin ardından elini kolunu sallayarak evine gidiyor. Polis tatilde galiba? Nathan Drake karakterinin ve yanındaki arkadaşlarının ömür boyu hapis yatmaları gerek. Ama bırak hapisi, sadece bir gereke müzeyi soymaya çalışmasından dolayı nezarethaneye giriyor. Rüşvet ile çıkıyor. Bu teoriyi direkt çürütebilecek bir şey yok. Sadece güçsüzleştirecilecek ögeler var. Daha bir sürü olay var bununla ilgili ama şu anda bu aklıma geldi. İnsan karakter olarak en güçlü karakter Nathan Drake'dir ancak bu teori doğru ise zirveden muhtemelen iner. Not: Tüm Uncharted oyunlarını çok fazla kez bitirdim.

Öncelikle anlatacaklarım spoiler içerir baştan söyleyeyim.hani her dizide oyunda filmde rüya teorisi vardır ya. Hepimize saçma gelir ama vereceğim bu örnekler bu teoriyi bayağı bir destekliyor. İlk önce Uncharted 1'deki zombiler. Bu zombimsi yaratıklar ilk oyunun ortalarına doğru bayağı bir karşımıza çıkıyor ancak 2. 3. 4. oyunlarda bu yaratığın varlığından bile bahsedilmiyor. 2. oyundaki yaratıklar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Sonra nathan drake karakterinin fizik dışı imkansız hareketleri basitçe yapması. Mesela 2. oyunda Nathan'a direkt bazuka atıyorlar, ancak nathan bu yaklaşık saatte 1080 km hızda giden roketi basit bir hamle ile dodgeluyor. Sonra yaklaşık 100 km ile giden arabada kapıyı açıp kapıya tutunup diğer araçlara ateş etmesi, araçlarına bazuka isabet edip uçurumdan düştükten sonra oradan çiziksiz kurtulması, ve en efsanesi kapısı açık olan bir kargo uçağında çatışması, dövüşmesi havada süzülen varillere tutunup çatışması gibi gibi örnekler var. Bunlar imkansız hareketler. Bir diğer değineceğim nokta ise o kadar çatışıp her yeri patlatıp, hazineyi illegal şekillerde elde etmesinin ardından elini kolunu sallayarak evine gidiyor. Polis tatilde galiba? Nathan drake karakterinin ve yanındaki arkadaşlarının ömür boyu hapis yatmaları gerek. Ama bırak hapisi, sadece bir gereke müzeyi soymaya çalışmasından dolayı nezarethaneye giriyor. Rüşvet ile çıkıyor. Bu teoriyi direkt çürütebilecek bir şey yok. Sadece güçsüzleştirecilecek ögeler var. Daha bir sürü olay var bununla ilgili ama şu anda bu aklıma geldi. İnsan karakter olarak en güçlü karakter nathan Drake'dir ancak bu teori doğru ise zirveden muhtemelen iner. Not: Tüm Uncharted oyunlarını çok fazla kez bitirdim.

Hocam konu dısı olacakta ben Uncharted oynamaya 4'ten başladım 4-3-2-1 olarak gidecegim sizce hikaye anlaminda cok zorluk ceker miyim (4-3. oyunlarin hikayelerine genel olarak hakimim az az izlemiştim önceden)

Hocam konu dısı olacakta ben Uncharted oynamaya 4'ten başladım 4-3-2-1 olarak gidecegim sizce hikaye anlaminda cok zorluk ceker miyim (4-3. oyunlarin hikayelerine genel olarak hakimim az az izlemiştim önceden)
Çok zorluk çekmezsin sadece bazı kısımlarda ki diyalogları anlamayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı