Uncharted iade edilip başka oyun alınmalı mı?

Bildiğiniz gibi 1 haftalık bir son bahar indirimine girdik fakat bu sürede benim param çok, çok, çok kısıtlı. Sadece 700 liram var. Bu 700 liraya Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu aldım. Resident Evil serisini de istiyorum fakat dediğim gibi param kısıtlı. Sizce Uncharted'i iade edip Resident Evil 4 ya da başka Resident Evil oyunu alınır mı? Hangi oyunun daha uzun sürdüğünü de öğrenebilirsem ona göre fikrim değişebilir.
19 dolara Resident Evil 2 ve village alabilirim ya da iade etmeyip Uncharted oynayabilirim.

Eki Görüntüle 2361627

Karar sizin lakin yine de söylemeliyim ki, Uncharted oynama fikrine daha yakınım çünkü Tomb Raider ve benzeri oyunları seviyorum. Ama yine de fikirlerinizi söylerseniz fena olmaz.

RE Village için değer muhteşem oyun.

Boş ver hocam residenti takıl Uncharted'de.
Öyle boş ver moş ver falan demeyin lütfen. 14 Şubat'ta Tomb Raider 4-5-6'nın Remastered'i çıkacak. 14 Şubat'a kadar oyun serilerini bitirmeyi düşünüyorum.

Sağlıyor, F310'la sorunsuz oynamıştım.
Hayır ama bazı oyunlarda sağlıyor. Mesela gördüğünüz gibi solda ki The Outlast Trials oyununda sağlıyor ama malesef ki Uncharted'de sağlamıyor.

Bildiğiniz gibi 1 haftalık bir son bahar indirimine girdik fakat bu sürede benim param çok, çok, çok kısıtlı. Sadece 700 liram var. Bu 700 liraya Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu aldım. Resident Evil serisini de istiyorum fakat dediğim gibi param kısıtlı. Sizce Uncharted'i iade edip Resident Evil 4 ya da başka Resident Evil oyunu alınır mı? Hangi oyunun daha uzun sürdüğünü de öğrenebilirsem ona göre fikrim değişebilir.
19 dolara Resident Evil 2 ve village alabilirim ya da iade etmeyip Uncharted oynayabilirim.

Eki Görüntüle 2361627

Karar sizin lakin yine de söylemeliyim ki, Uncharted oynama fikrine daha yakınım çünkü Tomb Raider ve benzeri oyunları seviyorum. Ama yine de fikirlerinizi söylerseniz fena olmaz.

Dursun Uncharted.

Öyle boş ver moş ver falan demeyin lütfen. 14 Şubat'ta Tomb Raider 4-5-6'nın Remastered'i çıkacak. 14 Şubat'a kadar oyun serilerini bitirmeyi düşünüyorum.

Hayır ama bazı oyunlarda sağlıyor. Mesela gördüğünüz gibi solda ki the Outlast Trials oyununda sağlıyor ama maalesef ki Uncharted'de sağlamıyor.

Ben oynayabilmiştim, emin değilseniz Steam'den devam edin siz bilirsiniz.

Baktığımda Red Dead Redemption 2'nin bile 20 dolara yani bütçemin yettiği bir miktara düşmüş. Ama hala Uncharted'ın durması tarafındayım.

Unc 4'ü ve yine RDR 2'yi de iade ederek tercihimi RE 2, Village ve 7 Biohazard'dan kullandım çünkü hem Unc 4 ve RDR 2, müthiş ötesi kasıyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı