Bana saçma gelen bir şey mesela kaç oyundur o kadar yaratıkla savaştık adam öldürdük bir tane kadından dayak yiyoruz. Uncharted 3'teki nathan Nadine'i döverdi bu arada.
Bana saçma gelen bir şey mesela kaç oyundur o kadar yaratıkla savaştık adam öldürdük bir tane kadından dayak yiyoruz. Uncharted 3'teki nathan Nadine'i döverdi bu arada.
Sam düşmanımız olacaktı oyunun sonunda kardeş olduğumuzu öğrenecektik. Nadine olmayacaktı Rafe'te olacaktı. Seri bitmeyecekti PS5'te Uncharted 5'i görecektik.
Sam düşmanımız olacaktı oyunun sonunda kardeş olduğumuzu öğrenecektik. Nadine olmayacaktı Rafe'te olacaktı. Seri bitmeyecekti PS5'te Uncharted 5'i görecektik.
2 oyunu da çok seviyorum fakat kayıp miras daha aksiyonluydu ve daha çok hoşuma gitti. 9 saat başından kalkamadım ve yan görevi de yaptım. Sizin düşünceleriniz nedir?
Kesinlikle değil. Nathan'sız bir Uncharted olamaz(ama ana karakteri Sully olursa oynarım). Lost Legacy, Amy Hennig'in yaptığı Uncharted'ı, daha çok batırıp, Neil Draugmann'ın tomboy arkadaşı Nadine'in olduğu çöp bir feminist oyunudur.