C cemallllllll Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 RAM 16 GB 2666 MHz Ekran kartı RX570 4gb Anakart A320M-S2H-CF İşlemci Ryzen 3 3200g Merhaba Uncharted'da 17. bölümde Elena ile bir asansörden çıkiyoruz ve sonra duygusal bir müzik eşliğinde araba sürüyoruz. Tam orada Sully telsizle konuşmaya başlayınca oyundan atıyor. Yardım edebilecek var mı? O kadar para verdik.
Merhaba Uncharted'da 17. bölümde Elena ile bir asansörden çıkiyoruz ve sonra duygusal bir müzik eşliğinde araba sürüyoruz. Tam orada Sully telsizle konuşmaya başlayınca oyundan atıyor. Yardım edebilecek var mı? O kadar para verdik.
Çözüm Özgür Adam 12 Ekim 2024 sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözdüğümü bir yere kaydetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz.
sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözdüğümü bir yere kaydetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 12 Ekim 2024 #21 sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözdüğümü bir yere kaydetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözdüğümü bir yere kaydetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. sukrudag dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım, RTX4070 ekran kartı, işlemci i7 13. nesil, RAM 16. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #22 sukrudag dedi: Bu sorun şu an bende var 11. bölümde 5dk oynayınca pat oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... 30 FPS'e sabitleyip dener misin? Artı 0 Eksi
sukrudag dedi: Bu sorun şu an bende var 11. bölümde 5dk oynayınca pat oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... 30 FPS'e sabitleyip dener misin?
sukrudag Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #23 Özgür Adam dedi: Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözgü mü bir yere kaybetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Özgür Adam dedi: Bende bu oyunu aldığım zaman nviade ekran kartı vardı. Nasıl çözgü mü bir yere kaybetmiştim onu bulup dönüş yapacağım. Oyunun dosya konumuna gelip u4l.exe ile oyunu başlatmayı dener misin tekrar atarsa öteki çözümü deneriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 13 Ekim 2024 #24 sukrudag dedi: Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar Artı 0 Eksi
sukrudag dedi: Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar