Uncharted mı The Last of Us mı?

Pyloex

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F MPK 3.7GHz 32MB 6 Çekirdek AM5
ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
XPG Lancer Blade Black 16GB (1x16GB) 6000MHz CL48 DDR5 Ram
Lexar NM610PRO 500GB PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 1700MB M.2 SSD
Merhaba Epic Games'te Uncharted ve The Last of Us indirimde şu an. Birini almak istiyorum. Uncharted 450 The Last of Us 660 TL sizce hangisi alınmalı? İkisini de birkaç yıl önce izleyerek bitirmiştim. Hikayelerini genel olarak hatırlıyorum oynanışı ve yine az da olsa hikayesi için alacağım.

Son düzenleme:
Merhaba Epic Games'te Uncharted ve The Last of Us indirimde şu an. Birini almak istiyorum. Uncharted 450 The Last of Us 660 TL sizce hangisi alınmalı?
Uncharted'tan kastınız hırsızlar mirası koleksiyonu ise açıkçası ben alınması yönünde değilim, tamam eyvallah uncharted bir hırsızın sonu çok güzel oyun akıyor falan filan ama koleksiyondaki kayıp miras oyunu bildiğimiz dlc gibi ve ekstra keyifli bir yanı yok, bence TLOU.

Açıkcası iki oyunda çok iyi ve karar vermek zor. Uncharted platform öğeleri de içeriyor, TLOU Hikaye bakımından daha iyi ve biraz daha gerilimi yüksek bir oyun. Ama ben şöyle bir mantık yürütürdüm, nasılsa TLOU 2 Pcye gelecek ve o zamana kadar TLOU fiyatıda daha da düşer. Konunun hafızanızda taze kalması açısından yakın zamanlarda oynamanız daha iyi olur. Tabi seçim sizin , kişisel bir tercih.

Uncharted'tan kastınız hırsızlar mirası koleksiyonu ise açıkçası ben alınması yönünde değilim, tamam eyvallah Uncharted bir hırsızın sonu çok güzel oyun akıyor falan filan ama koleksiyondaki kayıp miras oyunu bildiğimiz DLC gibi ve ekstra keyifli bir yanı yok, bence TLOU.

Hocam zaten kayıp miras çok ilgimi çekmiyor ana oyun için alacağım sadece ama kayıp Miras'ı da oynarım belki.

Hocam zaten kayıp miras çok ilgimi çekmiyor ana oyun için alacağım sadece ama kayıp Miras'ı da oynarım belki.
Hocam ana oyun güzelde son leveli (epilouge değil) bence çok hayal kırıklığı olmuş bence, ben yerinizde olsam tlou alırdım.

Açıkçası 6 7 saat boyunca altının peşinden koşuyoruz en sonda altını bırakıyoruz.

Hocam ana oyun güzelde son leveli (epilouge değil) bence çok hayal kırıklığı olmuş bence, ben yerinizde olsam TLOU alırdım.

açıkçası 6 7 saat boyunca altının peşinden koşuyoruz en sonda altını bırakıyoruz.

Evet hocam biliyorum iki oyunun sonunu da ama o yönden bakarsak TLOU'da aynı yere geliyor kızı o kadar koruyoruz kolluyoruz, en son gitmesi istedigi yere varıyoruz. Daha sonra elimiz boş dönüyoruz. Zaten dediğim gibi çoğunlukla oynanış için alıyorum.

Naughty dog'un ilk video oyun serisi. Uncharted serisi gerek mekaniksel gerekde oyun fazlalığı bakımından şuan The last of us'ın üstünde bir seri. Keza The last of us'ın bir çok mekaniği,Uncharted 2'den geliyordu.

Demem o ki,Uncharted 4 alabilirsiniz. The last of us'dan daha fazla mekaniğe sahip.

Evet hocam biliyorum iki oyunun sonunu da ama o yönden bakarsak TLOU'da aynı yere geliyor kızı o kadar koruyoruz kolluyoruz, en son gitmesi istedigi yere varıyoruz. Daha sonra elimiz boş dönüyoruz. Zaten dediğim gibi çoğunlukla oynanış için alıyorum.
(TLOU'yu oynamak isterken ucundan spoiler yemek azıcık da olsa üzse de) eğer iki oyunun sonunu biliyorsanız oynanış olarak yine tlou derdim gibi ya, uncharted çok tekrar ediyor gibi geliyor, git, tırman, adam vur, sinematik gelsin, tırman, adam vur, tekrarla gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı