Wakiza Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Steam'deki Uncharted mirasın koleksiyonu nu oynamadan önce hikaye hakkında bilmem gereken şeyler var mı?
Steam'deki Uncharted mirasın koleksiyonu nu oynamadan önce hikaye hakkında bilmem gereken şeyler var mı?
Çözüm W4rlock 6 Ekim 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu 3 videoyu izlemeniz yeterli hocam 25dk da bütün üçlemeyi özet şekilde anlayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu 3 videoyu izlemeniz yeterli hocam 25dk da bütün üçlemeyi özet şekilde anlayabilirsiniz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 6 Ekim 2023 #2 İlk 3 oyunu oynarsan bazı karakterleri tanımış olursun. Ben direkt Uncharted 4'ten başladım. Hikayede kaçırdığım çok fazla şey olmadı. YouTube'da diğer oyunların hikayesi anlatan videoları izledim. Oradan tamamladım. Artı 1 Eksi
İlk 3 oyunu oynarsan bazı karakterleri tanımış olursun. Ben direkt Uncharted 4'ten başladım. Hikayede kaçırdığım çok fazla şey olmadı. YouTube'da diğer oyunların hikayesi anlatan videoları izledim. Oradan tamamladım.
W4rlock Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 767 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X RAM: 32GB (2x16) ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5 SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu 3 videoyu izlemeniz yeterli hocam 25dk da bütün üçlemeyi özet şekilde anlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu 3 videoyu izlemeniz yeterli hocam 25dk da bütün üçlemeyi özet şekilde anlayabilirsiniz.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #4 4. oyunda eski oyunlara göndermeler yapıyor. Üstteki arkadaşın attığı gibi videolardan eski hikayeleri izleyip oynamak yararınıza olur. Artı 0 Eksi
4. oyunda eski oyunlara göndermeler yapıyor. Üstteki arkadaşın attığı gibi videolardan eski hikayeleri izleyip oynamak yararınıza olur.
Erdem Productions Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 Wakiza dedi: Steam'deki Uncharted mirasın koleksiyonu nu oynamadan önce hikaye hakkında bilmem gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... 4ü oynayıp 5e geçsen iyi olur Artı 0 Eksi
Wakiza dedi: Steam'deki Uncharted mirasın koleksiyonu nu oynamadan önce hikaye hakkında bilmem gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... 4ü oynayıp 5e geçsen iyi olur
C Clebris Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 355 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri •ANAKART ➤ MSI B450M-A PRO MAX •CPU ➤ AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz •RAM ➤ GSkill 16 GB DDR4 1066.4 MHz •SSD ➤ 500 GB •HDD ➤ 1 TB •GPU ➤ AMD Radeon RX 5700 Mech OC 8GB •MONİTÖR ➤ ViewSonic VX2458-MHD Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Sistemin iyiyse emülatör kullanabilirsin. Artı 0 Eksi