lorox dexter phoenix
Centipat
Merhaba, Uncharted serisini oynarken bir şey fark ettim senaryo ve hızlı bitirme var bu tam olarak nedir yani ara sahne atlama gibi durumu var mı?
Fandom Wiki'de "normal bi' oynayıştan farkı olmadığını, sadece arayüze o oynayışınızda ne kadar zaman harcadığınızı gösteren bi' sayaç eklediğini" yazmışlar. Belli bi' sürede oyun(lar)ı bitirmeyle alakalı başarımlar veriyormuş.
Öyle bi' şeyden bahsetmemişler, internette de ara sahnelerin sayacı etkilemediğini (yani sayılmadığını) yazan olmuş ama sadece tek bi' yerde yazdığı için emin değilim.Hocam ara sahne atlama veya hikayeyi eksik anlatma gibi bir şey yoksa sorun yok benim için.
İlk 3 oyunun PS4 versiyonlarını kast ediyorsun. Bu sürümlerde dediğin gibi senaryo ve hızlı bitirme (speedrun) modları var. Dümdüz hikâyeden ilerleyeceğim diyorsan senaryo modunu oyunu. Hızlı bitirme modunda sayaç var ve koleksiyon kupalarından birini sadece hızlı bitirme modunda kazanabiliyorsun. 2-3 hafta önce ben de speedrun kupasını (oyunu 4 saat 15 dakikanın altında bitirme) kazanmak için hızlı bitirmede oynamıştım mesela.Merhaba, Uncharted serisini oynarken bir şey fark ettim senaryo ve hızlı bitirme var bu tam olarak nedir yani ara sahne atlama gibi durumu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.