Uncharted Serisi Nasıldır?

Numbness

Kilopat
Arkadaşlar bu seriye başladınız diyelim. 4 olanını oynamak istiyorum ama kafama bir soru takıldı. Bu 4 serinin hikayesinin birbirleriyle bir bağlantısı var mı yoksa apayrı hikaye ve konu içeriyor? Yani 4'ü oynamadan önce 1-2 ve 3 serilerini mi bitirmeliyim sizce ? Hikayeye çok önem veren birisiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kelimeyle : Harika !
Parkurdan tut hikayeye, hikayeden tut insanların yüz hatlarının en ince ayrıntısına kadar işleyen bir oyun. (3-4 için konuşuyorum ben 3 oynadım.)

Kesinlikle olmamalısın bence. Çünkü bu karakterler arasındaki bu bağ nasıl oluştu? Bu durumu nasıl geldiler? diye düşünüyorsunuz. Önceki oyunları oynayarak hikayeye daha hakim bir şekilde başlayabilirsiniz. Tavsiyem kesinlikle Uncharted Naten Drake Collection'ı bitirip öyle Uncharted 4'e geçmektir.

Bende Uncharted serisine yeni basladim. 2.oyun bitmek uzere ve dusuncem kesinlikle oynamalisin. 1'den baslamani tavsiye ederim. Uncharted
4'un giriş kısmında ilk oyunlara bayağı bi atıfta bulunuyor zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı