Uncharted: The Nathan Drake Collection tam olarak ne?

ADumbledore

Kilopat
Yer
Hogwarts
Daha fazla  
Az önce PS Store'da gezinirken gördüm içinde Uncharted'ın ilk 3 oyunu olduğu yazıyor fakat anlamadım 3 oyun da tanesi 109 TL bu oyun 144 TL bunu alınca 3 oyuna da erişiliyor mu bilgisi olan var mı? Şöyle de basitleştirebilirim sorumu 109+109+109 TL verip 3 oyunu mu alayım yoksa bu yeterli mi?

Ben 3'ü.

Denildiği gibi ilk 3 oyunun birleşimi. Oyunlar eski olduğu için dinamikleri ve mekanikleri acayip sinir bozucu. Şu an aktif olarak oynamaktayım.

Ben 3. oyunu PS3 üzerinde bitirdim fakat 1 ve 2'yi de oynamak istiyorum 1ve 2'ye ayrı ayrı para vermeyeyim o zaman bu oyunu alayım.

Az önce PS Store'da gezinirken gördüm içinde Uncharted'ın ilk 3 oyunu olduğu yazıyor fakat anlamadım 3 oyun da tanesi 109 TL bu oyun 144 TL bunu alınca 3 oyuna da erişiliyor mu bilgisi olan var mı? Şöyle de basitleştirebilirim sorumu 109+109+109 TL verip 3 oyunu mu alayım yoksa bu yeterli mi?

144 TL fazla yalnız verilmez. Sürekli indirime giren bir paket kendisi. 72 TL'ye düşüyor düzenli olarak beklemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı