The Last of Us > God of War > Uncharted.
Güzel özetlemişsin ancak hali hazırda bitirdiğim oyunlarThe Last of Us yavaş akan hikaye oyunu God of War pata güm yavaş seviyorsanız TLOU hızlı seviyorsanız GoW ama unchertad ben olsam bu 2 oyuna tercih etmezdim.
Benim için God of War iyi başlayıp sıkıcı devam edip ortalama biten bir oyun.God of War Ragnarök ise The Last of Us Part 2'den sonra oynadığım en iyi oyun.Güzel özetlemişsin ancak hali hazırda bitirdiğim oyunlar
GOW'un tek iyi yanı aşırı iyi aksiyonu olması ancak bulmaca yapmak bunu çok sekteye uğratıyor.
Doom gibi daha akıcı olmasını isterdim, durmaksızın saf aksiyon![]()
Tamamen katılıyorum, oyunun açılışı devamı gibi olsaydı müthiş olurdu.Benim için God of War iyi başlayıp sıkıcı devam edip ortalama biten bir oyun.
God of War God of War: Ragnarök'un yanında teknolojisi demosu gibi duruyor spoiler vermeyeyim iyi olan şeyleri daha da iyileştirip içeriğe bosslara abanmışlar.Tamamen katılıyorum, oyunun açılışı devamı gibi olsaydı müthiş olurdu.
Şahsen beklentimi karşılayan bir oyun olmadı.
Ragnarok daha oynamadım PC de oynayacağım gelmesini bekliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.