emirkaand Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımın içinde bulunan RAM'ler 2666 MHz fakat CPU-Z programında "Uncore Frequency" bölümünde 3800-3900 arası değerler görüyorum. Bu değerler tam olarak nedir ben çok anlamıyorum.
Bilgisayarımın içinde bulunan RAM'ler 2666 MHz fakat CPU-Z programında "Uncore Frequency" bölümünde 3800-3900 arası değerler görüyorum. Bu değerler tam olarak nedir ben çok anlamıyorum.
Çözüm Şebnem Ferah 5 Ağustos 2023 Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor.
Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ağustos 2023 #2 Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor.
KS KS emirkaand Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamam yani alakasız şeyler. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Uncore Frequency, ana bellek dışı frekans RAM hızı ile işlemci çekirdeklerinin hızları arasında bir ilişkiyi ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Tamam yani alakasız şeyler. Teşekkür ederim.